Maria ja Kalle poikkesivat maanantaina Mikkelissä ja päästiin treenaamaan Teema veljen kanssa. Olipas kivaa ja sisko ja sen veli niin päteviä! Mouhosta on kyllä kasvamassa niin hieno mies!

Treenattiin kaksi settiä ja saatiin helposti melkein kaksi tuntia kulumaan. Teema aloitti ja Pumpe teki toisena:

-Seuruuta; ihanan kamalaa! Jos Teema oli kovin innokas ja yritteliäs niin siskolikka jatkoi samalla linjalla. Pompahteli, tarjosi kääntymisiä kun käärme konsanaan suorallakin, keuli, edisti, vapautti itsensä loikkimaan pienestäkin henkäyksestä. Karkasi hyppäämään kesken seuruun (palasi kyllä yhtä vikkelesti takaisin kun huomautin asiasta). En osannut oikein muuta kuin nauraa, oli niin hassu. Olis ehkä pitänyt olla vähän jämömpi itse, mutta toisaalta oon päässyt johonkin tavoitteeseen kun Pumpe oli niin elossa että. Ja leikki ihanasti! Pää oli aika kauhee, silmät piti kontaktia mutta piti päätä aika matalalla ja kääri sen taas mun jalan ympärille. Liikkeelle lähdöissä käytti päätä aina kuulemma alempana. Joo, ehkä korjataan tätä kun mennään tänään Varkauteen...

-Luoksetuloa kiertoleikkinä (myös yksi stoppi), joku kiero myös vauhtipalkalla. Suora luoksetuloa Marian ja Kallen ohi- ok paitsi sivulle lenkin kautta. Toinen perään niin, että seisoin seinässä kiinni. Kuulosti vähän siltä, että meinas törmätä seinään kun ei tajunnut mun olevan niin lähellä. Marian huomio, että kaikki vauhdilla sivulletulot (ilman tai kapulan kanssa) on vähän vaikeita. Tekee lenkkiä, hyppää, asettelee yms. Täytyis keksiä tähän variaatioita.

-Noutoja; jätettyjä, heitettynä (käännyin ensin seuruuttamaan ja päästin sitten noutoon) ja hyppynoutona. Useamman otin sivulle saakka. Poimimiset oli ihan ok! Ei räjäyttänyt yhtään, jonkusen juoksi ensin ohi mutta jonkun taisi napata aika näppärästikkin. Palautuksessa juoksi banaania jossain kohti kun väisti yleisöä (oli kokoajan enemmän sen oloinen et haluis mennä Marian luo, ei siis ahdistuneena väistellyt). Pari kertaa meinas tulla hypyn ohi takaisin kun en auttanut uudella käskyllä, hyppäsi muutenkin aika loikkia mutta liikkui/hyppäsi kapulan kanssa reippaasti.

-Avo hyppy käskytettynä. Vähän nyki käskyyn ja ekalla teki paluun sivulle tuloon asti ok mutta päätti sitten samantien hypätä uudelleen ennen kuin kerkesin mitään sanoa. Toistolla malttoi istua sivullekkin ja odottaa mun kuitti :)

-Jääviä

-Seissejä leluahetsillä, nyt ennakoi heti kun valmistaudun itse pysäyttämään.

-Ruutua

-Merkkiä namia heitellen ja pallo merkin takana. Kivasti tarjosi! Kokeiltiin myös alustalla, johon tarkoaa nyt kuonokosketusta... Merkillä tarjosi vaikka mitä, jos ei heti saanut kuittia niin tassuili ja tökki nenällä merkkiä.

-Kaukoja: avo mallissa paiskautuu eteenpäin, tää varmaan nyt johtuu siitä että tarjoaa sitä pää maahan temppua ja mönkäsee vähän eteenpäin. Lähempää hyvä. Muissa vaihdoissa takajalat ei taas meinannut kestää paikoillaan.

------------

Toisessa setissä tehtiin lapputunnaria. Eka teippi kädessä ja sai ilmaista sitä, sitten teippi pituuden palikoden päälle. Teippiä etsii hyvin nenä paukkuen, mutta kun otetaan kehiin laput (jotka näkyy paremmin) niin haistelu unohtuu ja ilmaisee ekaa kohdalle osuvaa. Ekalla yrittämällä osui heti omalle ja ilmaisi sitä hyvin. Toistolla ilmaisi kaikkia vieraita lappuja vaikka keskeytin ja otin tauolle aina väärän ilmaisusta... Lopuksi etsi taas pelkkää teippiä tosi hyvin. Yritti muuten aina taas nuolla teiipiä/ lappua eka mutta rauhoittui sitten kun odotin ja piti nenää kevyesti lapun päällä.

Pulmuun on tullut paljon yritteliäisyyttä ja oli tosi ihana "onnellinen hölmö" :)