Sovittiin Jennin kanssa tärät KooKoon kentälle iltapäivällä tarkoituksena treenata Tokoa. Virpi ja muuta ryhmää saapui kentälle vähän myöhemmin ja ystävällisesti kutsuivat meidät mukaan Agi treeneihin ja mehän mentiin! Oli huippukivaa!

Omiin treeneihin olin tehnyt suunnitelman ottaa ketjutusta ja häiriötä, mutta Pulmu ottikin ihan itse häiriötä paikasta ja muutamasta katselijasta joten muutettiin vähän suunnitelmaa. Alkuun tehtiin hyppy-kierrä leikkiä kapulan kanssa:

-Hyppy ja tuoli jonkinmatkaa erillään toisistaan ja kapula mukaan ja siitä kiertämään ja hyppäämään ja vapautus jossain kohti leluun. Lelulla leikkien ja sitten taas "hae" kuollut kapula maasta ja kiertoa ja hyppyä. Tässä kohti satoi vettä ja Pulmu bongas kontissa seisovan ihmisen ja se oli sen mielestä tosi kummajainen. Ei voinut heti mennä hyppäämään sinne suuntaan kun teki mieli pöhkiä ja väistää. Treenin alussa muikuili myös vähän vieressä häiriönä käveleskelevää Jenniä (vaikka oli just lenkillä liehunut Jenniä moikkalemassa ihan innoissaan), voihan teininarttu soikoon! Pystyi sitten kuitenkin hyppäämään ja juoksemaan viimein ja jätti Jenninkin vähemmälle huomiolle, mutta ehkä tässä oli kylliksi häiriötä. Otin myös muutaman kapulan sivulletuonnin. Poimimiset taisi olla kaikkinensa suht siistejä.

---------Lilo teki

-Seuruuta; Jenni käveli häiriönä aika lähellä (hiljaa) ja palkkailin erimittaisia pätkiä (lelu kainalossa). Musta kesti nyt paremmin Jennin häiriön kuin viimeksi ja ihan ok pätkiä saatiin.

-Koska oli vähän hankalaa ollut tämä keskittyminen niin ajattelin olla kaivamatta lisää verta nenästä ja tehtiin vaihteeksi ruutua piiiitkästä aikaa. Turha kait piipertää mitään ketjutuksia jos oli vaikeeta jo muuten, täytyy tehdä niitä ensin helpommassa ympäristössä. Viisaammat on joskus neuvonut, että "vaikeammassa paikassa treeni aina helpompana kuin kotona, että itseluottamus ja motivaatio säilyy". Ja muutenkin jos nyt keksisi jotain vaihtelua treeniin välillä eikä vaan nykerrä alempia luokkia. Testasin, mitä ruudusta on mielessä ja millä mentäis. Eka leikittiin lelun kanssa kauemmas, otin Pulmua pannasta ja annoin lelun Jennille. J juoksi lelun ruutuun, esitteli sitä vähän ja jätti sinne. Pulmu meni tosi hyvällä vauhdilla ja ilmeellä ruutuun, siis kuolleelle lelulle jee!! Seuraavaksi kokeiltiin sitten tyhjään ruutuun menoa- käytiin yhdessä katsomassa paikkaa ja Jenni heitti sivusta palloa-ok! Sitten muisteltiin alustaa; Pulmu meni kovin tohkeissaan alustalle, tosin lennätti sitä hieman ja juoksi tavallaan alustan kautta ja takaa yli- korjasi kyllä takaisin alustalle. Sama ilmiö jos ruutu oli tyhjä; pyörähti jessillä (jonka yritin hihkaista just kun osui oikeaan paikkaan) ja takaa yli ruudusta. Pitää olla alustan kanssa tarkempi kriteeristä (pitää pysähtyä alustan päälle, ei auta vain juosta sen kautta) ja tyhjässä ruudussa joko heittää lelua nopeammin jessiin tai yrittää pysäyttää aikaisemmin. Eka ehkä parempi vaihtoehto, reaktioa pitäis saada vain terävämmäksi oikeammalla ajoituksella lelun kanssa. Kun tein alustalla niin, että annoin itse etsiä paikan (en hihkunut mitään, ennen kuin oli aika palkata) niin juoksi yli+ korjas kyllä näppärästi takaisin kannen päälle. Niin eihän mun tässä pitäiskään yrittää sitä pysäyttää ja jes voi tulla vasta sitten kun P on itse pysähtynyt kannen päälle. Loppuun vielä yksi lelulle juoksu. Kiva pätkä!

------------Lilo teki

-Luoksetulo istumaan jätöstä (nousi taas seisomaan kun olin matkalla ja jouduin korjaamaan tätä) peräänlähtönä ja sitten Jenni piti kiinni, juoksin jätön ja otin loppuun saakka. Ok, vaikka kentällä oli jo paljon agiryhmän porukkaa ja vähän meinas huimata Pulmua juosta siellä seassa. Jennin mukaan parempi ilme kuin viikko sitten.

-Kehääntulo, luoksepäästävyys ja paikallaolo (Lilo kaverina). Virpi teki alkuhärdellit, kehäänmenossa P vähän nöyristeli & mielistellä ja luoksepäästävyydessä yritti painua maahan kun Virpi tuli. Tosi outoa... Nostin karvoista takaisin istumaan ja sittenhän neiti teini alkoi kahta enemmän painumaan maahan kun äiskäkin kerta puuttui asiaan :/ Sitten väännettiin muutama toisto istutaanko vai mennäänkö maahan ja P veti herneen nenään ja oli aika ankeana, mutta istui viimein kun käskin ja kehuin välillä. Vapautin ja palkkasin onnistuneesta. Jatkettiin paikallaoloon, jossa meni hyvin maahan (nami) ja jätön jälkeen oli aika ankean näköinen, korvat luimussa taakse. Ympärillä oli aika härdelli kun porukka rakensi agirataa, Pulmu makas korvat luimussa mutta ihan paikoillaan. Kehuin ja kävin välipalkkaamassa ja himpan ehkä rentoutui sitten loppua kohti. Paluu ok ja palkaksi huoli oikein hyvillään namin ja pallon- tämän jälkeen ei ahdistanut yhtään. Istumisessa oli tosi hyvä ja rento, istui korvat hörössä tosi tomeran näköisenä.

--------

Jatkettiimpa sitten aksalla kun Virpi meidät ystävällisesti kutsui mukaan. Ryhmä rakensi radan, Lilo on jo niin taitava et meni sitä, Pulmulle varioitiin oma hyppy-putki härdelli. Ensin tein kentän sivussa Vapun hyppy jumppasarjaa ja tutustuttiin vähän renkaaseen. Jennin avustuksella tehtiin pussia ja sitten hyppyjä ja putkea. Hyvin irtosi Pulmu putkee! Ei tarvii ohjaajan juosta "pylly pystyssä" ja täytyy vähän katsoa mihin kädet ja oma rintamasuunta sojottaa ettei lähde pikku paimen liian suurille kaarroksille :D

Oli ihan sika kivaa, kiitos Jenni huipuista treeneistä! Ehkä huomenna jo uusiksi :)

-------------------

Pulmulle hyökkäs eilen jo toiseen kertaan mystinen ryyhy ja turvotus kuonoon ja vähän silmien ympärille. Leuka on täynnä pientä "rakkulaa" ja silmien ympärillä samallaisia ja ovat ihan turvoksissa + leuasta tihkuu verta kun hieraisee vähänkään johonkin. Ei kyllä hankaa eikä rapsuttele niitä ollenkaan. Viimeksi sai ensin kyytabletin (ei auttanut) ja sitten piikkinä antibioottia ja kortisonia ja ell veikkas jotain yliherkkyysreaktiota. Varmaan sitten maanantaina ell keikka taas, annoin tänään kyytabletin eikä siitä mitään erityistä apua ole ollut. En kyllä keksi mistä vois johtua, viimeksi veikkasin polttiaisia kun oltiin mökillä ja siellä niitä piisas. Mut nyt on oltu vaan kotona ja ei meillä mitään ötöjä oo..