Mulla oli Messari palaveri Kuopiossa ja tietty reissuun yhdistettiin treenit. Satsu tuli ystävällisesti iltapäivällä treenaamaan meidän kanssa Varpsin kentällä, olipa kiva nähdä pitkästä aikaa! P & P teki molemmat kaksi settiä, Piuppa aloitti. Pulmu odotti välit tolpassa Piupan treenejä katsellen, se oli vaikeaa ja vinkua meinasi tulla aika lailla. Ja oli sitten aika sählässä vireessä (me molemmat) oman setin alussa.

-Seuruuta; P sähläsi ja edisti ihan sikana, siis eniten mitä koskaan! Mäkin varmaan häiläsin kyllä jotain kummaa, mutta en kyllä hämmästykseltäni osannut tehdä mitään kun pikkukoira porhalsi ihan omaa vauhtiaan. Oli se mulla hihnassa, mutta en mä sillä hihnalla mitään tajunnut tehdä... Intoa oli joo, kunhan sen sais vielä kanavoitua siihen ihan oikeaan tekemiseen :D Lähti liikkeelle jo mun "sivulle" käskyllä, vapautti itse itseään loikkimalla mun naamalle heti kun vähänkään epäili että nyt vois olla palkan aika. Vapautti itsensä myös jos Satsu sanoi jotain ja jossain kohti ihan vaikka kukaan ei sanonut mitään. Mutta leikki ihan kivasti ja oli kuitenkin mun kanssa tekemässä juttuja :) Peppujumppaa kotona...

-Luoksetulo tosi pitkältä matkaa; juoksi kovaa ja hyvällä ilmeellä, lenkin kautta sivulle. Tää kelpaa alokasluokkaan.

-Maahanmenoa; P pitäis saada seisomasta yhtä läpsähtämällä maahan kuin istumasta osaa mennä. Tehtiin sit ensin istumasta ja sitten seisomasta ja kerimisistä ei palkattu. Saatiin hyviäkin!

-Seisahtumista; Näytettiin eka avulla, pysähtyi vähän tepsuttamalla. Osaa paremminkin.. Kokeiltiin niin, että käännyin käskyn jälkeen Pulmun eteen- pysähtyi napakammin!

--------------------

-Noutoa; yritin näyttää Satsulle, miten Pulmu räjäyttää kapulaa. Mutta kun oli valmennuksessa niin ei räjäyttänyt :D Kääntää kuulemma päätään jo niin, että ajatus on ottaa kapula suulla. Hyvä! Pitkittäisellä kapulalla jätettyjä noutoja ja välillä kapula myös poikittain. Heitetyn voisi avustaja kääntää pitkittäin, että helpompi poimia nätisti. Jossain kohti vois jättää palkkaamatta ja mennä vastaan jos räjäyttää ihan törkeästi kapulaa. Sivulletuonteihin uusi käsky lähellä (tai kaksi) ja itse voi astua vähän "alta pois". Jos se nostais päätäkin sivulle käskyllä oikeammin. Metallia nosti läheltä kivasti, tästä namia

-Ruutua; menoa ja jes+pallo, sitten paikkaa niin että sai tarjota itse+ pallo.

-Hyppy leikkinä kaukaa (takaisin kiihdyttäen palloon) ja sitten kisamaisesti alo-tyyliin- hyvin (Satsu jopa käskytti :))

-Paikallaolo Piupan kanssa; nyt ei ahdistanut yhtään.

--------------

Mikkeliin palatessa menin pitämään treenit KooKoolle ja kuokittiin vähän Tiinan ja Jennin treeneissä. Seuras paljon paremmin nyt (seliseli :)) vaikka oli söpö ja yritteliäs :) Kiertoa, luoksetuloa, leikkiä ja lopuksi 2x lyhyt paikallaolo Lilon ja Demon kanssa. Ahdisti vähän... Palkkasin vapauttamalla palloon.