Kun liikaa mietityttää niin täytyy ajaa terapiaan valmentajan luokse :) Oli kyllä sovittu Satsun kanssa treffit muutenkin, mutta oli kiva päästä miettimään treeniä oikein kunnolla. Pari tuntia vierähtikin nopeasti spekuloiden ja spekuloiden, pikkukoira sai huilia boxissa välit! Kiitos kiitos kiitos maailman parhaalle valmentajalle!

Noutoa spekuloitiin eniten ja plään on nyt jatkaa vanhalla mallilla, mutta parempi heitto (ei saa heittää Pulmun silmille) ja kunnon hetsi aina alkuu. Kapula isoksi ohjatun kapulaksi ja lyhyitä + joskus kiinnipidosta myös. En nyt kuitenkaan lähde siihen naruhommaan, koska silloin kapulasta tehtäisiin saalis ja kapulan kuuluisi olla vain välikappale saaliin (=lelu) saamiseen. Koitetaan saada asenne muuten hyväksi. Metalli tauolle ja seurataan miten hampaiden vaituminen (etuhampaat vaihtuneet lähes) haittaa menoa.

Pulmu teki siis leikkiä, noutoa (nyt nostoja arpoi tosi paljon), luoksetulon, kaukoja, sivulletuloja ja seuraamaan lähtöjä (onnistui nyt jalka-avulla hyvin) ja hyppyä (sangen karkasi sinne, täytyy vaan itse opetella ajoittamaan käsky/palkan heitto). Treeni tuntui kivalta, Satsu kuvasi alun kunnes kamerasta loppui akku. Eli loppu jäi kuvaamatta. Lataan videon tänne kuitenkin muistoksi niin voin sitten verrata miten noutoprojekti edistyy.

Video