Aamulla tehtuun taas tunnaria, Konsta auttoin. Vein normimäärän kapuloita. P meni vähän luikkien kapuloille eikä aloittanut kunnon haistelua, otti vain jonkun ja se oli väärä. Otin pois (en kommentoinut mitään) ja lähetin uudelleen, nyt tuli oma. Ja sitten kun uusittiin niin nenä oli heti auki ja oma tuli. Viikon tilastoväärä kait.

Vein Konstan kouluun ja ajattelin treenata koulun kentällä jotain pientä, kivaa ja helppoa. Lentiskentällä oli pehmeää hiekkaa, joten tehtiin kierrosta stoppileikkiä. Lähetin Pulmun kiertämään, mutta just tolpalla se huomasi, että kauempana olevat oppilaat katsoo ja löi liinat kiinni ja palasi matalana luikkien kiertämättä. Lähetin uudelleen ja nyt taisi kiertää (kyyristeli ja pälyili ihmisiä mennessään), stoppasin ja samaan aikaa joku potki puista seinämää kauempana- P pommpi pysähtymisen eteenpäin ja oli ihan korvat liiskana ja pälyili taakseen. Uusinnalla annoin apuja stoppiin ja pyssäsi hyvin (palkkasin leluunsyöksyllä ja leikki kuitenkin ok). Sitten jossain kohden yksi pikkutyttö käveli lähemmäs ja Pulmu keskeytti taas juoksemisensa ja alkoi pöhkimään ja haukkumaan tuijottavaa tyttöä. Great, on yleistänyt tämän tuijotusahdistuksen nyt kaikkeen muuhunkin. Sanoin "höpö höpö, anna olla" ja jatkettiin kiertoja. Tyttö lähti pois ja Pulmukin teki taas paremmin. Tehtiin vähän myös seuruuta, kaukoja ja kapulan nostoja ja sitten leikkien autoon.

Käytiin lenkillä Urpolassa ja lenkin jälkeen tein yhden normitunnarin parkkipaikan reunanurmella (kapulat ei näkynyt kunnolla lehtien ja ruohon seasta) hyvin teki.

Illalla kotona jatkettiin taas tunnarilla. Kaivoin sählymailan esiin ja pelattiin ensin pieni setti olkkarin matolla. Sitten vein itse oman piiloon lattialla olevan tyynyn taakse, pojat istui matkalla keittiönpöydän ääressä ja lähetin Pulmun sivulta (sählymaila kädessä, pallo pöydällä). Hyvin meni ja etsi, toi oman suoraa mulle, palkaksi setti sählyä. Meni tietty vähän matalana, mutta teki töitä käskettyä eikä suunnitellut mitään typeryyksiä. Toistolla Konsta vei kapulat ja jäi matkalle (oma+ 2 vierasta), tämäkin onnistui hyvin-> sählyä. Kolmannella kerralla Miika vei kapulat ja jäi lähistölle katsomaan. Tämäkin onnistui ja loppuun taas sählyä. Kyllä Pulmu osaa ja pystyy jos vaan haluaa... Tämän kun saisi sitten siirtymään vielä kaikkiin tilanteisiin, mutta ei auta kun jatkaa treeniä. Jotenkin huvittavaa iloita siitä, että 2v koira pystyy tekemään tunnarin omassa olkkarissa, oman perheen katsellessa. Mutta positiivista, että valoa näkyy kuitenkin tunnelin päässä.