Katja, Marja ja Hanna huolivat meidän mukaan tiistaitreeneihin ja tehtiin oikein kahdella kentällä yhtäaikaa. Oli niin hyödyllistä ja kivaa, kiitos! Ekan setin tein Hannan avustamana, toisessa auttoi Katja:

*Ruutua:
Paikkaa hetsileikillä, pelkkää merkkiä, merkiltä ruutuun. Välillä tosi kivasti, mutta jossain kohden bongasi viereisestä kehästä "epäilyttävän ihmisen" juuri kun kääntyi ihan superpaikkaan ruudussa. Paiskautui suoraa maahan ja väisteli katseellaan ihmistä. Nostin ylös ja uusinnalla oli sitten yhtäkkiä ihan normaali ja kiva taas. Kerran merkillä paiskautui maahan kun Marja teki Foxin kanssa kaukoja viereisessä kehässä ja kuului tuttu "maahan". Välillä otti selvästi painetta ja häiriötä viereisten kehien tapahtumista, mutta positiivista se että nyt keikahtaa aika nopsaa takaisin kivaksi taas.

*Seuruuta ja käskytyksiä, sekaan tehtiin vähän jääviä:
Nosta virettä, palkkaa useammin, palkkaa lelulla. Tässä mun on muistettava, että en voi uhrata kaikkia "vierastreenejä" että esittelen meidän ongelmaa muille, on vaan tehtävä sellaista pätkää kun itse hyväksi kokee ja mikä vie Pulmua eteenpäin. Vaikka oli vähän sitkeä niin teki jäävät asennot hyvin ja sortteerasi ne hyvin.

*Tunnari:
Tämä meni niin hyvin kun nyt vaan parhaimmillaan on mennyt. Hanna tuli pois kapuloilta meidän luokse, Pulmu oli tosi lähdössä ja jopa vähän ennakoi kapuloille lähtöä. Haistelu kesti ja paluussa kehuin jossin kohden, mutta otin sivulle saakka. Rentoutta tähän jostain.

---------------P sai odottaa kehän reunalla omalla patjalla, tässä vinkuu mutta nostaa itsensä hyvin "jengoille" ja on tosi täpinöissään tulossa jatkamaan treeniä.

*Ohjattu:
Pallo merkin taakse, lo vei ja lähetin kun Katja käveli kapuloita.Ok. Katja kävi nostamassa noudettavaa kapulaa, hetsasin ja astuin merkkiä kohden, P meinasi karata kapuloille. Merkillä oli tosi kiinni liikkurissa, teki noudon, mutta kaarteli vähän menossa ja paluussa. Otin sivulle saakka. Toinen puoli niin, että lo meni kauemmas ja näytin namia ennen merkille lähetystä, tämä tosi hyvin! Nosto oli hyvä-> vauhtipalkkasin. Vielä kolmas, tosi hyvä focus merkille ja oli oikeasti menossa merkille ennen kapuloita. Katjan huom: odottaako kuittausta noudon paluuseen (kyllä, tästä päästävä eroon) ja ole tarkka että ei ole liian nykivä merkillä (menossa kapuloille). Tässä vaiheessa olen ajatellut, että Pulmulle on saatava jännitettä vähän kaikkeen tekemiseen ja antanut sen tässäkin "nykiä". Mutta tarkkaile sitä! Katja ehdotti namileikkiä merkille ja se tuntui toimivan hyvin. Kääntyy siinä pätevänä merkin taakse, pallolla juoksee vain merkin ohi. Mutta pallon kanssa pitää muistaa ottaa niitä seissejä myös ja heittää siihen heti palkkaa.

Lopuksi tehtiin tunnaria kehänreunassa kun Fox teki ruutua. Tämä olikin vaikeaa. Odotuksessa Pulmu jossain kohden luikki mun seläntaakse ja jouduin korjaamaan uudelleen istumaan. Lähetyksestä lähti tosi kovaa, mutta kapuloilla oli vähän "kiirekiirekiire". Haistelu kosahti kaksi kertaa ja kantti ei kestänyt etsiä omaa, otti väärän. Pysäytin tosi pienieleisesti, jätti väärän ja etsi sitten hyvin oman. Loppuun saatiin kuitenkin yksi ihan kokonaan onnistunut. Nyt näytti olevan vaikeaa, jos kapulat olivat takareunassa. Ja se häiriö vaan vie kantin tästä hommasta, kotona ei ole mitään ongelmaa sortteerata omaa vieraiden seasta vaikka kapulat olis miten hankalasti ja niitä olis miten paljon vaan. Se mielentilan löytäminen tässä vaan on niin hiton vaikeaa!