Torstaina pöin Pieksämäellä töissä, Pulmu ja Ripa mukana. P pääsi tekemään muutaman toiston lapputunnaria kaupan puolelle, Sara avusti ja yleisöäkin oli asiakkaista. Hyvin klaarasi ja mokia ei tullut :)

Perjantaina suunnattiin pohjoista kohti Pappa vieraululle. P sai tehdä Papan luona tunnaria "sukulais esittely temppuna" kerran tohkeissaan yritti ilmaista väärää ja tästä vähän hämmästelin "oho, mikäs tuo oli?" ja jatkoi hyvin ja ilmaisi sitten omaa. Tehtiin vkonlopun aikana useampia toistoja ja muita mokia ei tullut.

Pihassa tehtiin jotain pientä, kovin oli P innoissaan ja ihanaa silloin kun se on ihan hurjapäänä ja leikkii ihan tosi raivona. Yleis harrasteena olis halunnut kauheasti jahdata mönkiää, joutuikin välillä sitten jäähylle.

Sunnuntaina mentiin sitten näyttelyyn :) Joo-o, olin siis tosi reipas ja ajattelin yrittää hoitaa tämän velvollisuuden pois heti alkuunsa, jospa rimppakinttu saisi jotain anteeksi nuoren iän vuoksi+ tuomarina oli tarpeeksi eksoottisen kuuloinen kroatialais rouva+ samalla kertaa päästiin sitten treenaamaan taas uudenlaiseen ympäristöön eli tupputäyteen pallohalliin. Pitkän pohdinnan jälkeen, ja luultavasti kehäsihteereiden psyykkauksen ansiostakin, tuomari arvioi Pulmun HYVÄKSI rotunsa edustajaksi ja ei siis tarvitse enää ikuna sen mennä näyttelyyn :) Jee! Arvostelussa oli, että neiti on vielä kovin kehittymätön ja runkoa, massaa ja luustoa pitäisi olla enemmän+ etuosa kovin kapea ja eturinta olematon. Karva karhea ja liian lyhyt, mutta söpö ilme ja hyvä ylälinja. No mutta tuolla kropalla pääsee kovasti ja kätevän kokoinen taskumalli! Mä jopa sain lihotettua Pulmua melkein 2kg näyttelyä varten, voi tuomari parkaa jos olisi nähnyt sen pari kk sitten...

Kehän tyhjennyttyä treenattiin siinä kaikenlaista ja saatiin paljon yleisöäkin :D Ensin Pulmu oli vähän jähmeän oloinen, mutta rentoutui ja lopussa oli oikeastaan tosi kivakin. Tein alkuun kokonaisia liikkeitä+ palkkasin kisakehulla ja sitten seuraavasta pa tulosta kunnolla. Menee aika sitkeäksi aluissa ja lopuissa kun on vähän epävarma, varsinaiset liikkeet taisi tehdä ihan ok (ne mitkä osaa kunnolla).

Maanantaina paluumatkalla oli sovittu treenitreffit Satsun kanssa Varps Areenalle:

-Ekassa setissä yritettiin saada sitkeyttä esiin ja tein seuruuta, siitä kisapalkka ja seuraava pa mutta teki tämän ihan ok. Seuruu tuntui tosi kivalta ja pa tuli ihan ok. Sai tästä pallon palkaksi. Sitten tehtiin kaukoja ja tässä saatiin jäätymistä aikaan, jos ei noussut ekalla niin palasin Pulmun luo ja nostin istumaan. Täytyy muistaa, että jos tekee oiken, olen paluussa hiljaa ja jos ei tee mitään ja menen korjaamaan niin sitten "purpatan" paluussa. Kun en näin alussa tehnyt niin luikki tietysti karkuun kun palasin onnistuneen suorituksen jälkeen sivulle. Ja ei tosiaankaan tarvitse purpattaa kovin voimalla, kun vähän moitin niin pieni Pulmuhan kaatui aivan selälleen ja ryömi ja mönki ihan pieksetyn näköisenä. Kaksi drama queenia (minä ja Pulmu) ei ole aina hyvä yhdistelmä :/ Mutta koska on kiltti niin oppii nopeasti, coutsi lupasi ja tuli jo todistettuakin parilla toistolla. Tehtiin myös luoksetuloa "perään hetsinä"; kävelin poispäin ja hetsasin lelulla ja jossain kohti kutsuin+ sai syöksyä leluun. Sitten sama ja yritin pysäyttää kääntymällä päin (mä oon tässä tosi huono!) ja seurauksena se, että Pulmu ei enää kyennyt lähtemään kutsulla seuraavilla toistoilla. Oli ihan sen näköinen, että ootko ihan varma et sa tulla?? No tulihan se aina sitten x kutsumäärällä ja kiihdytti kyllä hyvin leluun. Joku stoppi tehtiin niin että satsu heitti palloa sivusta.

-Toisessa setissä tehtiin tunnaria- vaikka oli aavistuksen varovainen vieraassa paikassa niin teki oikein. Satsu kehui, että on tositosi paljon parempi kuin viimeksi (silloinhan ilmaisi mitä sattuu :)). Sitten tehtiin noutoja ja tässä koitettiin saada sitkeyttä esiin kans. Kokeiltiin hetsiä niin, että heitto kisamaisesti ja sitten otin pannasta kiinni ja hetsasin vähän ennen lähetystä ja lopun vauhtipalkkasin. Näihin tais mennä paremmin kun hoksas homman. Kapulan räjäyttämistä estääkseen heitin kapulan seinään ja toimikin :)

-Kolmannessa setissä metallin nostoja ja metallin kanssa liikkumista (juoksutin putkeen) ja muutama variaatio ruutua.

---------------

Pulmu on hyvä silloin kun mä oon hyvä ja rento. Silloin kun mä en tiedä mitä teen niin Pulmukin jähmeä. Ja kun kriteeri ei selvä ja mä en osaa vaatia niin yrittää passivoitua. Mut pitäis osata vaatiakkin..