Eilen pihassa vielä pari tunnaria ja Pulmu ilmaisi vääriä tosi pitkästä aikaa. En tiedä olisko vaikuttanut, että tähän saakka olen treenannut aika käyttämättömillä kapuloilla ja nyt tein vanhoilla merkatuilla. Aamulla ja nyt illalla onnistui sitten sisällä näillä vanhoilla tosi hyvin. Ehkä ulkona on sitten vain niin paljon vaikeampaa vielä.

Iltalenkillä leikittiin vähän seissiä niin, että mä juoksentelin takaperin ja Pulmu perässä. Lisäksi tehtiin luoksetulon loppua eli perusasentoon lyhyeltä matkalta ja tässä välillä leluunsyöksyjä. Pieni pätkä seuruuta ja reilusti maahanmenoja liikkeestä (ja pari seissiä väliin) kun nyt yrittää mieluummin tarjota sitä seisomista. Sisällä leikittiin kosketuskepillä ja tehtiin sitä tunnaria, video täällä Hauska pieni otus, ohjaajalla vaan tuo naksuttelu vois olla vielä himppasen selkeempää :) Mutta opetellaan oppimaan ja opettamaan. Tunnarissa haistelee ihan yli tarkasti (oli niitä vanhoja kapuloita), mutta se on Pulmusta tarkka ja vakava tehtävä! Söpösti heiluttaa häntää ilmaistessa :)

Lisäksi Pulmu ja Ripa alkoivat opettelemaan uutta temppua: taputusleikki. Ässä osas hienosti antaa läpsyjä molempiin käsiin ja sitten lopuksi molemmat tassut (Nina taputti aina väleissä). Molemmat hokas nopsaa oikean tassun  antamisen, mutta vasen oli vaikeempi. Nyt kolmen treenin jälkeen antavat molempia tassuja (tietty mieluummin tarjoaa sitä helpompaa eka). Mut ajatus se et oikeaan käteen vastataan oikealla tassulla ja vasempaan vasurilla. Ripa muuten hokas vasemman tassun nopeammin kuin Pulmu :)