Tänään ajelin Pulmun kanssa helsinkiin Frankkari palaveriin ja illalla piipahdettiin Riitan ja Pekan luona näytillä. Aamulla lähdettiin kotoa puoli kuusi ja Pulmu veteli sikeitä takapenkillä boxissaan kun minä tuskailin ajamista lumimyräkässä. Kerran pysähdyttiin huoltsikalle ja Pulmu oli sitä mieltä että lumessa juokseminen on paaljon kivempaa kun tarpeiden tekeminen :) Hassua kun on koira, joka niin hirmuisesti nauttiin juoksemisesta, ihan vaan sinnetänne.

Aamupäivällä P oli vähän sitä mieltä, että boxissa on tylsää odotella ja koitti vinkua, mutta lopulta tyytyi kohtaloonsa ja pötkötteli ihan rauhassa (ja äänistä päätellen puuhasteli aika paljon leluillaan). Päivän aikana käytiin moneen otteeseen mittailemassa Herttoniemen pyöräteitä; ensialkuun autot vähän jänskitti, illalla ei enää jasanut välittää ja oli tosi reipas. Sisätiloissa liikkuminen on Pulmun mielestä ihan iisi juttu, nyt osas pysähtyä lasiovillekkin ja ihmiset on edelleen aivan super ihania.

Illalla ajeltiin sitten kasvattajille ja ajettiin viimeisin treenipäivitys. Ensin kahviteltiin ja Pulmu sai leikkiä keittiössä lainaleluilla ja ehtiin vähän kaukoja. Nyt teki jostain syystä tosi monta onnistunutta seisomaan nousua ilman tassutteluita. Seuraavaksi matkattiin läheisen luistelukentän parkkikselle treenailemaan, Riitta ja Pekka lähtivät molemmat katsomaan:

*Leikkiä kahdella narpalla ja kahdella pallolla: hyvä, paitsi mä alan olla vähän hidas saalisvaiheessa kun Pulmu nappaa niin näppärästi jo leluja kiinni.

*Nouto; hetsi ja lyhyt heitto. Otti reippaammin, ei yrittänyt äännellä, mutta poimi päästä. Riittan kommentti et reippaampi kuin viikko sitten ja ei kannata nyt mitään paniikkia repiä tarttumisesta. Pekka mietti eri kapuloita ja sorvatun tuunaamista (laippoja pienemmäksi?)

*Luoksetulo: Riitta piti ja hyvin suhahti jalkojen välistä.

*Namijuttuja: sivulletuloja, vähän liikkumista (tää on vaikeeta, lähtee heti loitontamaan jos en pidä namia nenässä alussa) ja pari seissiä (nää oli hyvät kun en jähmöilly :)). Seuraamiseen vois kokeilla, et ottaa namilla mukaan ja käsi pois nenästä ja palkka kuitenkin aika pian ettei erkee irrota jalasta.

*Loppuun taas leikkiä.

---------------------

Pulmu sai kehuja, että leikkii tosi hyvin ja on nopea. Keskittyy myös hyvin; ohi meni hiihtäjä ja lentokone ja P vähän vilkaisi, mutta jatkoi heti hommia. Pekka kehui paitsi koiraa niin muakin kun en ottanut häiriöstä pökkiä :) Mietittiin treeniä ja järkevästi kuulemma tein ja Pulmulla on hyvä asenne. Puhuttiin siitä mistä Satsun kanssakin, että nyt on tosi tärkeää rakentaa asennetta, sosiaalistaa ja esitellä maailmaa. Mutta onneksi ei kuulemma näyttänyt siltä, että olisin nykertänyt liikaa. Oli tosi kiva nähdä Riitta ja Pekka, kiitos kun jaksoitte lähteä lumimyräkkään katsomaan pikku Pulmusta.

Tällä viikolla on tullut ekat "pöhpöh" parille pimeässä kulkijalle, tosin on kyllä loppunutkion nopeesti kun oon kieltänyt. Pikku neiti..