Sisähommina ollaan jatkettu kauko naksuttelua kosketuskepillä ja ilman, perusasentojumppaa ja tunnaria. Lapputunnareissa alkaa olla aika pätevä :) Lenkillä ollaan tehty paljon luoksetulon variaatioita, yks päivä alkoi järjestelmällisesti törmäämään (hyppäs törkeesti mua vasten) muhun aika kun otin loppuun saakka ja sai sitten vähän polvesta. Ei törmännyt enää sillä kertaa. Tän siitä hyppäytysvapautuksesta saa... Mutta sitten kun haluaa ja yrittää niin osaa tehdä tosi näppärän paiskautumisen sivulle.

Maanantaina vein Viton huoltoon ja kävelin keskustaan koirien kanssa hakemaan Miikalta autoa lainaan ja samalla Pumpe sai treenata pikkusetin poliisilaitoksen parkkiksella.

-Seuruun tarjoamista ja leikkiä, oli pätevä :) Liukkaalla löi liinat kiinni perusasentoon pysähtyessä niin, että liukui aina vähän mun ohi, paiskautui tosi näppärästi kyllä takaisin perusasentoon heti kun huomasi hutin.

-Luoksetuloa; tässä hyvää häiriötä kun oli ohikulkijoita. Mentiin kävelyväylän reunaan kun siinä ei ollut niin liukasta ja tein yhden luoksetulon mm. niin että jätin Pn ja kun kävelin kauemmas mua vastaan käveli ihminen, jonka ohi Pulmu sitten juoksi kun kutsuin. Ei ongelmaa, ohikulkija tosin kääntyi vähän Pn perään että mikäs siitä suhahti. Ekan taisin suorapalkata heti lähdöstä, toisella juoksi vähän sitkeästi (odotti palkkaa tai stoppia?), sitten seuraavalla lähti vähän odottavaisesti, mutta kiihdytti itse pian perään (no joo ei vielä juossut ihan "viiruna" mutta selvästi kiihdytti). Sivulle tullessa joko törmäsi tai juoksi lenkin mun takaa.

-Sitten lisää seuruuta, ohiteltiin vastaantulevia ihmisiä- Leikki muuten väleissä kivasti

-Jäävät taisin ottaa myös + muutamia pa tuloja