Olipas tarpeen päästä coutsin näppösiin :) Pulmu treenasi eka:

-Leikkiä

Tämä on kehittynyt; vie lelua lähempänä maata "laakana". Jos ei poimi heitettyä lelua, odota että ottaa sen ja sitten vasta jes ja uuteen leluun. Voi auttaa liikkumalla, mutta ei mennä sörkkimään lelua. Älä pidä kiirettä, leiki rauhassa ja anna omistaa "voitto" :)

-Noutoa

Hetsi+ nosto läheltä- jes ja leluun. Pitkään matkaan heitosta: pidä pannasta, heitä laaka ja päästä liikkuvan perään. Tassuilla pelaaminen näytti tulevan nyt herkemmin kuin aikaisemmin, tähän auttaa poimimistreeni läheltä. Slovaki käyttöön ja kapula heitettävä keskeltä pitäen (sama kohta mistä Pn pitäisi poimia, nyt otti jonkun kerran kapulan päästä/ mä heitin päästä pitäen).

-Luoksetulo

S piti pannasta, kävelin pois ja kutsuin, vapautus leluun jossain kohti. Ok! Harjoittele jalkojenvälistä leluuntulo leikissä ja sitten tähän! Lentopalkassa sivusta annettua lelua ei saa viedä liian kauas kropasta.

-Sivulletuloja

Nami "suppusormissa", sormenpäät taaksepäin, ohjaa oikeaan paikkaan, käsi pysähtyy lahkeen saumaan ja namia. Suorista itsesi, hetken rauha ja uudelleen namia saumasta. Kohta pitäis alkaa kaivamaan tarjoamista, nyt vaan tulee namin perässä eikä pienintä hajua mihin pitäis tulla.

-Kaukoja

Näissä oon ollu köpsö naminsyöttäjä :) Mieti käden paikka-> oikeanlainen nousu, takajalat paikoillaan. Tässä muista RAUHA!!! P ei saa lussuttaa namia kokoajan, "oijoi" ja napsu väliin jos liimaa nokkansa käteen kiinni. Ensin tehtävä, sitten palkka- ei jatkuvaa syömistä. Maarit: ÄLÄ HÄSLÄÄ!

-Jäävät

Takaperin kävellen, avut ja seisomiseen heitto (nami tai lelu). Pieni viisas osas tässäkin hienon seissin vaikka äiskä sähläs :)

------------------------------------

Muiden treenatessa Pulmu pääsi hetkeksi seuraamaan, harjoiteltiin rauhassa katselua. Kerran alkoi kiljumaan kun Vega juoksi oikein kovasti, mutta yhdellä tukkapöllyllä kyllä hoksasi, ettei huutaa kannata. Autossa oli/ odotti tosi rauhassa ja oli ihan unessa kun kävin Ristyä hakemassa.

Taitava koira, häkkyrä ohjaaja :) Coutsi kehui söpöksi, siis Pulmua. Ehkä meistä hyvä tulee, kun coutsi pysyy lähellä ja valvoo. Kiitos Satsu! Nyt muista viljellä myös tarjoamista, mä kun autan vähän liiankin hanakasti!