Jee mä sain "taas" kaverin treenaamaan, Eeva joutui taipumaan työnantajan_muut_määräämät_työt eli treeniä ja lenkkiseuraa. Mentiin Pitiksen kivituhkakentälle, jonkin verran ohikulkijoita ja viereisessä kaukalossa lasten pelitreenit menossa. Tosi kuuma!

Eilen treenasin pihassa ja keittiössä pikkusetin, sen verran että taas sain todeta että nopeasti oppii pikkukoira. Noudoissa pallopalkka ei enää kantanut narppaa paremmin ja räjäytteli kapulaa ihan samallailla (tehtiin jättönoutoja ja joku hyppynouto). Vaihtokaan ei ollut enää niin itsestäänselvyys, miettii selvästi pitäiskö sittenkin kapulan vai ottaisko pallon. Kaukoissa keksi olla pätevä ja peruutti heti i-s kun nousi vähänkään ylös. Sen siitä saa kun oon peruututtanut nyt paljon :) Seuruut ok! Vähän hyppyä ja jääviä taidettiin tehdä ja käsikosketusta + maahanmenoa sisällä.

Mutta siis tänään:

-Ensin aloitin leikin kahdella narpalla ja sitten jätettiin kapula, juostiin leikkien kauemmas ja päästin hakemaan (tää aloitus tuntui hyvältä, P leikki kahdella lelulla innoissaan eikä kerennyt katsella ympärilleen. Keskittyi hyvin!). Meni ok vauhdilla, räjäytti kapulaa ennen poimimista ja kiihdytti ihan ok takaisin (aloin hihkumaan ja juoksemaan heti). Toinen ja yritin olla nopeampi, aloin kannustamaan jo ennen nostoa, mutta räjäytti silti. Taisi vaihtaa leluun ihan ok. Sitten vinkupallolla, mutta räjäytti silti, kiihdytti ok takas mutta kun heitin pallon niin juoksi kapulan kanssa pallon luokse ja arpoi hetken "pallo-kapula-pallo...". Tein pelkällä puulla

-Nostoja (vain puulla), ensi nosti maassa lojuvaa kapulaa, sitten pudotin lähelle. Palkkasin osan pelkästä nostosta ja osan sivulta. Nämä poimi näppärästi ja hiljaa, sivulle suht ok. Oli aika läähky jo tässä kohti.

-Luoksetulo; muutama sivulletulo läheltä "tule" (aika löysiä), sitten Eeva piti ja juoksin kauas. Suht ok vauhti ja ilme (ei ihan viirona kuitenkaan...), perille asti kuitenkin reippaasti ja sivulle pienellä avulla. Super palkka (nami+ leikkien autoon)

--------------------tauko

-Seuruuta 3 eripituista pätkää, vähän kaarrosta, lelu kainalossa- ok!

-Jääviä namia heitellen (seis ja maahan)

-Kaukoja (ei niin paljon peruutusta)

-Ihan lyhyt paikallaolo, hyvin maahan (pieni apu) ja ylös (ei apuja).

-Kontaktin pitoa kun Eeva treenasi Boubieta samaan aikaan ja joitain ohikulkijoita. Kielsin jos yritti katsella ja kontaktin pidosta kehu, vapautus ja palkka. Muutamia sivulta maahanmenoja.

-Loppuun leikittiin pallolla ja samalla seisomassa pysymistä: pomputtelin vinkupalloa ja heitin eteen ja piti seisoa + sai lähteä perään jessillä. Hyvin hokas homman, seisoi tomerana ja ampui kuolleeseen palloonkin hyvin!

Sitten käytiin Torniksessa kunnon hiksulenkillä ja Ripa, Pumpe ja Boubie sai juosta vapaana+ käydä uimassa :) Kiits Eeva seurasta, oli kivaa!