Ma 31.12
 
Vuoden viimeisen pv kunniaksi lähdettiin aamulla anivarhan liikenteeseen ja käytiin ensin hiihtämässä Golf kentällä (sika raskas keli!) ja sitten treenaamaan hallille. Nyt mulla oli oikein lappu ja suunnitelma:
 
  • Kontakteja (siis aksaa!!) niin, että maassa oli postitlappu ja teki nenäkosketusta siihen. Ostikohan jo vähän ajatusta? Oli ainakin tosi pätevänä J
  • Postit lappu (iso sellainen) targettina jatkettiin ruudun paikkatreeniä ja tosi pätevänä tekikin sitä. Välillä aina joku myös ilman lappua, vähän tuli pyörimistä (näistä vain kehuin kun oli oikeassa paikassa, mutta palkan sai vain jos meni kerralla oikeaan paikkaan). Ihana ja pätevä ilme!
  • Zetan seuruu niin että itse huutelin käskyä, vähän ehkä jähmeni mutta jatkoi seuruuta. Kehut välillä kun seurasi hyvin.
  • Ruutu lelulle, ensin merkkiä muutaman kerran palkaten (vauhtipalkka mun luo) ja sitten hetsaten merkille ja siitä ruutuun.
  • Ruudun loppu erikseen (lähetin puolesta matkasta ruutuun, stoppasin ja laitoin maahan- meni kivasti), lelu kainalossa ja sai sen kun oli seurannut muutaman askeleen.
  • Seuruuta niin, että laiton Tesulta saaman Ansun sanelun pyörimään puhelimesta (oli mulla taskussa). Selvästi vähän jähmettyi kun kuului käskytystä, mutta sain kivojakin pätkiä. Menee jotenkin sellaiseen omaan kuplaan kun häiriintyy käskytyksestä… Positiivista kuitenkin se, että jotensakkin jatkaa. Askeleissa loikkii ja pomppii ja on tosi rauhaton, palkkailin kun ei lähtenyt mukaan mun yläkropan heilutuksiin perusasennossa. Kiitos ääniraidasta Tesu ja Ansu, tää on kyllä hyvä apu yksin treenatessa!
  • Ohjatun merkkiä niin, että heittelin kapulat ympärille, vein pallon merkin taakse (näytin että vien sen)- sinnehän se ampaisi, keskimmäiselle kapulalle ja pallo sai nököttää merkin takana. Pysäytin ja käskin uudestaan merkki ja haki sitten pallon. Uusinnoilla meni sitten suoraa pallolle/ merkille, on ne kapulat vaan Pumpesta ihania. Sitten suuntia niin, että vein keskimmäisen ja näytin erikseen haettavaa (vain 2 kapulaa kun halli on niin kapea), autoin namilla merkille ja siitä noutoon. Vasen sivulle saakka ja oikea vauhtipalkaten. Nämä hyvin!
  • Tunnari; vein kapulat kauas, laput kapuloissa. Palasin Pulmun luo ja istuin maahan sen viereen. Hetsasin vähän ”missä oma”, meinasi varastaa J Lähetyksestä syöksyi ruutuun (kapulat oli ruudun edessä ja juu tarjosi hienosti paikkaa), jatkoi sieltä kyllä itse tunnareille ilman lisäohjeita. Meni aika vauhdilla ja aloitti haistelun ”rairai” meiningillä, potkaisi vähän kapuloita huiskiessaan. Mutta haistelu kesti, löysi oman ja palautti LAUKASSA KORVAT HÖRÖSSÄ :D Annoin tulla melkein perille saakka (ihailin laukkaavaa Pumpea) ja sitten oli pakko vauhtipalkata kun oli niin pätevä.
  • Hyppynouto; heitin kapulan, kävin viemässä pullon kapulan taakse, palasin Pulmun luo, hetsasin pannasta ja lähetin noutoon. Teki hienosti, juoksi kovaa ja poimi kapulan nätisti. Kehuin paluussa ja otin sivulle saakka.
  • Stoppeja putkileikillä, seisoin kahden putken välissä ja siinä juoksutusta. Stoppeja ja palkaksi sai juosta putkeen eteen tai taakse. Välillä palkkasin seläntakaa leluun. Joku myös sivulle saakka. Maahanmenoja muutama vielä namia heitellen (kyylää lelua?)
  • Kaukoja temputellen.
 
Olipa kivaa! Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!