Aamulenkillä poikettiin Sairilan kentälle; pienet asennetreenit:

-Leikkiä

-Seisomisen ja maaanmenon pysyminen + vapautin leluun ampuen

-Luoksetulo peräänlähtönä

Kiva setti, hyvä mieli :)

Päivä oltiin Pieksämäellä töissä ja illalla poikkesin Hau-Hau hallille. Ajattelin, että jos olis löytynyt paikallaolokavereita. Hallissa oli treenit menossa ja pihalla omia puuhastelijoita eli puuhasteltiin pihassa kans:

-Seuruuta pienet pätkä lelupalkalla, sivulletuloja namilla

-Jäävät/ asennot (kaikki) namilla, taisin ottaa pysymiset maassa ja seisoen myös ja menin sivulle palkkaamaan.

-Kaukoja; näissä on nyt söpön yritteliäs, tosin peruuttelee ja vaihtelee asentoja ihan itsekkin jos en heti kuittaa kehulla tai anna uutta käskyä. Pitäis ottaa malttia kai kans, mutta ihanaa kun P on yritteliäs :D

-Noudon eri variaatioita- ainut kapistus johon sain Pulmun kiihdyttämään takas oli toinen kapula :/ Nostoja ja sivulletuonteja myös.

-Hyppynouto

-Luoksetulo vauhtipalkalla (lähdin itse juoksemaan kun kiihdytti). Tähän pitäis keksiä/ ottaa ohjelmaan ne sivulletulot.. Mutta nyt kun on vähän tahmee niin ainut keino saada kovaa tulemaan on yleensä ylipitkä matka.. plääh

------------

Pumpe pääsi tänään toista kertaa hierojalle kun Tiinan asiakas Pieksämäellä oli myöhässä. Oli antanut hieroa tosi hyvin vaikka mä tein töitä kaupan puolella, nyt oli jumia lapojen takana ja takareisissä. Liekkö lisätty juoksutus vaikuttanut? oon koittanut lisätä lenkkiä ja vauhtia lenkeillä nyt. Otetaan uusiks parin vkon päästä.

Kiitos kommenteista blogissa, kiva kuulla et on edistytty :)