Ihana aurinkoinen ilta, kenttä sula ja aika hyvin kuivunutkin. Treenattiin siis ulkona, jee! Mukana Tiina/ Demo ja Johanna/ Jade. Demo ja Pulmu teki ekan kierroksen yhtäaikaa, Johanna tuli vähän myöhemmin ja tehtiin sitten paikallaolot. Lopuksi Pumpe teki vielä toisen setin.

-Ruutua: vähän vilkuili välillä Demon tekemisiä, mutta aika kivasti muistui ruutukin mieleen (ei olla tehty pitkään aikaan). Ensin jätin Pn istumaan ja vein lelun ruutuun+ lähetin hetsillä kaukaa. Muuten hyvin, mutta käänsi vähän banaanille ja meni sivusta sisään ruutuun (??). Sitten paikanhakuja lähempää, edestä osaa mutta sivuilta oli vähän pihalla. Lopuksi kerran kauempaa tyhjään ja heitin palllon. Oli ehken vähän edessä (tarjosi itse paikkaa), pitää muistaa olla tarkka kriteeristä.
-Seuruuta: pätkiä Demon ja Tiinan ohi ja niitä päin. Kerran väisti vähän kun mentiin melko läheltä istuvaa Demppaa, muuten tosi kivasti. Juoksu tuntui erityisen kivalta ja Pumpe oli reipas ja yritteliäs.
-Hyppy: ensin palkkasin hypylle irtoamisesta (pallo), sitten hyppynouto (alun pidin pannasta, muuten kokonainen. Tämä ok! Loppuun vielä alo hyppy kokonaisena- ok.
-Luoksetulon stoppeja namia heitellen Tiina toisessa päässä kenttää ja minä toisessa; vois ehken jarruttaa vielä enemmän "liinat kiinni", mutta ehkä se tulee. Kerran yritti vapauttaa itse itsensä takapalkalle. Juoksi kivasti ja jahtasi heitettyjä nameja innoissaan. Loppuun suora luoksetulo koko kentän matkalta (T käskytti); jättö hyvä, vähän vilkuili Tiinaa ohittaessa, juoksi reipasta laukkaa (pääsis kyllä kovempaakin) ja himmas vähän muutama metri ennen mua kun valmistautui sivulletuloon. Mutta ei törmännyt sivulle.

-------------

-Paikallaolot Demon ja Jarpan kanssa: Istumisessa oli taas tosi ahdistuneen näköinen varsinkin jätössä ja paluussa (kehuin piilosta välillä). Kesti kuitenkin istumassa ja paluussa vapautin heittämällä pallon taakse kun olin kävellyt melkein Pulmun luokse. Palkasta ilahtui ja rentoutui heti. Sitten leikittiin hetki ja takaisin riviin. Oli skarppi ja piti hienon kontaktin alussa (yksi käskytys ennen meitä) ja meni hyvin alas (silitin ja annoin namin). Jätössä vähän ankea, piilossa ollessa makasi ja näytti hyvältä, paluussa painoi pään alas. Kehuin kun menin sivulle (ei nostanut päätä), ei noussut ekalla pa (sanoin istu normaalin sivu sijaan). Sitten kun laitoin uudestaan alas ja nostin niin nousi hyvin. Tähän täytyy keksiä jotain.

-------------

-Tunnari: laput+kapulat, meni vähän "huuhaa" ja kapuloilla katseli ensin parkkipaikan häiriötä. Haisteli ok, ilmaisi omaa, odotin pidempää ilmaisua ja P jätti oman ja jatkoi viereisten haistelua. Sitten palasi omalle ja ilmaisi sitä pidempään- naksu. Toistolla meno ei edelleen niin hyvä kuin lahdessa, mutta ilmaisu nyt parempi ja taisi ilmaista omaa heti kun osui kohdalle.

-Kaukoja: tehtiin kosketuskepin kanssa. Ensin mä pidin keppiä ja sitten Johanna piti keppiä Pn pään päällä ja mä menin asteittain kauemmas. Tosi hienosti hokas nyt hommaa ja teki makeita istumaannousuja! Liikkis! Välillä tein m-i vaihtoja ilman keppiä ja nämäkin yllättävän kivasti. Tehtiin vähän muita vaihtoja myös. P ei välittänyt Johannasta vaikka se seisoi välillä ihan seläntakana pitämässä keppiä. Hyvä Pumpe!

Lopuksi Pulmu pötkötteli vieressä "siinä" kun Jarppa teki kaukoja (jonkin kerran yritti tehdä Johannan käskyillä, mutta sit tajus et ei koske häntä ja oli rentona). Sitten sai vielä leikkiä narpalla ja leikki tosi hyvin vaikka Jarppa leikki Johannan kanssa vieressä. Voi kun mä voin olla vähästä onnellinen!
Olipas kivat treenit!

Keskiviikkona lenkkeiltiin aamulla moottorikelkkauraa pitkin Rämälään saakka ja tehtiin luoksetuloa, stoppeja ja sivulletuloja pellolla. Illalla kävin Konstan ja Veetin kanssa pyöräilemässä, Pulmu pääsi mukaan ja juoksi vapaana koko lenkin. Koulun pihassa sai tehdä poikien leikkiessä alo liikkeet (ei hyppyä) ja vähän kaukoja- palkkana kehu, sohjomöykky ja käpy. Ihanaa kun voi tehdä jotain vaikka ei olisi varsinaisia palkkoja edes mukana :)