Lauantaina Pulmulla oli vapaapäivä ja sitte  vetäistiinkin pieni treeniputki muun reissaamisen ohessa:

Sunnutaina Jattilassa Jyväskylässä Marjan ja Foxin kanssa. Tehtiin 3 kierrosta, Pulmu aloitti. saatiin hyvin häiriötä viereisten kenttien agitreeneistä:

*Alkuun aloituslöpinät ja muutama pa tulo + leikkiä. Sitten tehtiin seuruuta. Nyt yritti vähän edistää+ tuntui välillä siltä että kuplii. Menin ympyrää ja tein käännöksiä, sivuaskelista tai pyssäyksistä kyllä paiskautuu näppärästi oikeaa paikkaan.
*Ruutua; paikkaa läheltä ja sitten vähän kauempaa, putkesta vauhtia ottaen ja sitten kauempaa lähettäen. Ekalla kaukaa lähetyksellä yritti tarjota paikkaa vähän edestä, en kelpuuttanut ja korjuutin (ei palkkaa) ja uusinnalla meni hyvin. Marja heitti pallon.
*Kaukoja; lähinnä ekaa nousua takanaseisojalla. Marjalta sain kivan vinkin, että takapalkka (narppa) vois olla välillä takana seisojalla ja sais sitten ampua siihen luvalla. Tää oli Pulmusta kivaa kun kokeiltiin.
*Tunnaria tehtiin tässä ja joka kierroksella. Oma löytyi aina, jollain kiekalla yritti tehdä pieniä puoli-ilmaisuja väärille kun asetti ei ihan kestänyt. Alussa oli vähän "rai-rai" meininki ja kova vauhti menossa niin että laput vähän meinas lentää- otin lähetystä myös niin että kutsuin ensin namiin ja sitten lähetin lapuille. Hyvin lähtee nyt "oma" käskyllä. Ja selvisi, vaikka viereiseltä kentältä kuului paljon agi käskytystä, hyvä P!

-----------------------

*Toisen kiekan alkuun tehtiin paikallamakuu avo tyyliin ja lyyt istuminen. Muuten hyvä, paitsi alussa oli vähän ankea+ paluussa tarvi kaksi käskyä pa. Mutta piilossaolo ajan makasi hyvin ja rentona. Marja joutui huomauttamaan Foxia istumisessa, vähän ahdisti Pulmua mutta klaarasi senkin hyvin!
*Noutoja; jätettyjä ensin eri matkoilta ja sitten heitto+vapautus ja taisin juoksuttaa kapulan kanssa myös putkessa. Metallia kans. Teki kivasti eikä räjäyttänyt kapulaa yhtään.
*Tunnari; kts yllä

------------------------

*Kolmannella kiekalla tehtiin yhtäaikaa Foxin kanssa (keskittyi tosi hyvin!). Kahden putken välillä juoksuttaen stoppileikkiä ja pa tuloja. Sitten suora luoksetulo.
*Jäävien maahan ja seis, palkkasin asennot ja seisomisessa otin pysymisen niin että stopista heitin narpan Pulmun eteen. Hyvin pysyi.
*Avo hyppyä
* ja loppuun vielä tunnaria.

Kivat treenit- Kiitos Marja! Pulmu tuntui tosi kivalta eikä ollut ankea lainkaan :) Treenin jälkeen pitkä lenkki Hannan kanssa metsässä, eksyttiin vähän mutta kiva oli tehdä kunnon lenkki pitkästä aikaa! Kiitos seurasta!