Ennen hiihtolenkille lähtöä pieni palkkaamattomuussetti:

*Seuruuta, vähän kaikkea, tuntui aika oklta. Kehuun vastasi vähän laimeasti, odotti selkeesti hiihtämään lähtöä.

*Tasamaanouto puukapulalla, kouhas kapulaa vähän rumasti lumihangesta, paluu laukassa. Tässä vastasi kehuun jo ihan kivasti.

*Kauko, sarja. Kapula ja lelu seläntakana. Vaihdot aika jähmeitä, istumiset vajaita, korjasin toisella käskyllä ryhdikkäämmäksi. Vaihteli muist. kuitenkin ok. Vastasi kehuun taas paremmin kuin edellisessä liikkenvälissä.

*Luoksetulo; esittelin vähän lelua jätössä, kävelin kauas, heitin lelun seläntaakse. Kutsuin ja vapautin aika pian leluun (lähdin myös itse juoksemaan lelulle). Kiihdytti kivasti, leikki voimalla. Tehtiin vielä toinen ja sitten palkaksi hiihtämään umpihankeen 12km :)

------------

Kotona pihassa tunnaria, Miika liikkuroi. Eka meni ok. Tehtiin muutama toisto ja Miika seisoi suoraa vastapäätä Pulmun menosuuntaan nähden. Roope, Konsta ja Wiltsu tuli seisomaan yleisöksi myös. Pulmu oli just vähä ennen paininut poikien kanssa lumihangessa ja ei varmasti pelkää/ ahdistu niistä muuten. Mutta tosi voimakkaasti väisti tunnaria tehdessä kuitenkin. Yhdellä mars komennolla tekee työnsä kuitenkin. Pitänee vaihtaa lähetyskäskyksi päättäväinen "mars"?