Ja taas mennään aamutuimaan; lenkin varrella Sairilan koulun pihalla.

Aluksi laitoin Pulmun makaamaan kentän reunaan ja menin kentälle, kutsuin sen mukaan ilman mitään lelulla tai namilla häsläämisiä ja otettiin pätkä seuruuta. Seurasi tosi kivasti! Siitä kehut ja leikki. Muistin tässä yks pv, että olen pentuaikojen kahden lelun leikin jättänyt ihan unholaan ja päätin leikittää nyt kahdella narpalla. Pumpe leikki tosi kivasti ja ampui jessillä tosi napakasti toiseen leluun. Tehtiin toinen pätkä seuruuta (lelut taskussa) ja sama palkka. Ok leikki, mutta alkoi pian eniten odottamaan lelun vaihtoa, tarttuminen oli vähän hämpsimistä ja odotti selvästi että tulis kuitti ja sais ampua toiseen leluun. Se on vissiin Pulmusta "se juttu"

Muutamia sivulletuloja; ei mitään ihan mahdottomia heittäytymisiä, mutta tarkasti tuli oikeaan paikkaan ja ilman apuja. Taisin ottaa jonkun sivuaskeleen. nami palkaksi

Sitten jäävien seisomista ja maahanmenoa. Seis onnistuu jo aika kivasti, maahan vaatii edelleen paaljon apuja ja ei edelleenkään ihan heittäytymällä putoa sinne. Nämä palkkasin namilla, seisomisesta otin myös loppuun yhdessä.

Loppuun luoksetulo tosi pitkältä matkalta. Nyt lähti hyvin, hyvä ilme ja korvat ihan lintassa lähti hyvin kiihdyttämään. Puolivälin jälkeen muutti ilmettä "hörömmäksi"- vaihtoi vähän tempoa ja nosti korvat pystyyn. Tässä main oon varmaan usein vapauttanut leluun ja odotti ehkä sitä? Tuli kuitenkin reippaassa laukassa perille saakka ja nami kädessä pienellä ranneavulla autoin sivulle (koukkas vähän mun takaa). Sivulta kehut- nami ja sitten leikki. Leikki suht ok ja lopetettiin tähän.

Sitten pyöräiltiin pururadalla lenkki ja kotiin ja ajattelin taas että miten ihanan fiksu ja tottelevainen koira Pulmu on! Juoksi vapaana välillä edellä ja kun käskin niin tuli pyörän viereen juoksemaan eikä höntyillyt kun ohitettiin yksi koiranulkoiluttaja. Ripa taaplas tasaisesti jonon jatkona, kiltisti sekin :) Mutta ei kait se pieni BCkään niin viisas ole, että fiksuksi kasvaisi ihan ilman mitään rotia ja treeniä. Ollaan me vissiin treenattukkin ihan ahkerasti ja oon koittanut olla fiksumpi ja tarkempi muutenkin Pulmun kanssa elämisessä kuin aikaisemmin. Mutta kyllä sen kanssa on vaan kiva olla ja treenata! Vaikka välillä valitankin pikku nartun oikuista niin tykkään kyllä kovasti!