Lähdettiin aamusta ajoissa liikkeelle niin kerkesin käydä Pieksämäellä HauHau hallilla treenaamassa ennen töihin menoa:

-Aloitettiin seuruulla. Mentiin halliin ja tein alkulöpinät, leikitin Pulmua omalla kropalla ilman lelua ja siitä sivulle + palkkana patukka taskusta. Tehtiin pieniä pätkiä, lelu taskussa ja palkkasin välillä kehulla ja kiertämisellä (hyppy ja tuoli hallissa) ja välillä kehu+ leikki. Palkkailin välillä myös pelkkiä sivulletuloja. Oli näppärä ja hyvin mukana, tuntui kivalta!

-Maahanmenoja namilla- vaikeeta...

-Kiertämistä ja hyppyä, lähetin toiselta toiselle ja välillä vauhtipalkka ja välillä sivulle. Juoksee kovasti, kiihdyttää leluun ja sivulle tullessa hyppää hienosti käteen (haukkaako näkymätöntä lelua?). Ja mun on niin kiva katsella kun juoksee lujaa ja Pulmulla on hauskaa :D Hyppyä myös omana; palkkasin pelkkää hyppyä (sivulta), hyppy+stoppi ja kerran liike kokonaisena myös.

-Seissejä pallolla- ilman apuja ja suorapalkka, käsiavulla ja liike loppuun, jotain stoppeja edestäkin. Pysyminen erikseen ja vapautus patukkaan.

-Noutoja; jätetyn kapulan nostoja ja vaihto leluun- vaihtaa nyt yllättävän kivasti, mutta kapulaa pudottaessa tekee ihan juukelinmoisen loikan leluun kun ei tietysti haluu että kapula tippuu varpaille. Metallilla myös ja senkin vaihtoi :) Jonkun otin sivulle saakka. Jätin kapulaa pitkittäin ja hoputin ennen nostoa- ei räjäytellyt! Yksi hyppynuto niin, että käskin Pulmun seisomaan, olin itse vähän sivummalla, heitin kapulan ja käskystä noutoon, hoputus nostoon ja vauhtipalkka hypyllä. Hyvin!

-Loppuun vielä kiertämisiä ja leikkiä + Pulmu teki lyhyen paikallamakuun kun keräsin tavaroita: maahan hyvin, makas tosi rentona ja skarppina ja paluussa ylös hyvin.

Pihalla oli muutakin porukkaa tulossa treenaamaan, bongasin yhden ystävällisen neidon tekemään Pulmulle luoksepäästävyyden. Istui aika ok, mutta kun "tuomari" tuli lähelle oli taas aika ankean näköinen ja pää riipuksissa nousi kököttävään asentoon silitettäessä. Käskin uudelleen istumaan ja oli siinä, palkkasin namilla. Sitten uusinta ja nyt istui ok, tästä kehu ja pallo leikki päälle.

Päivällä puistopissillä sai kiertää puita ja nyt tuntuu että kiertoleikki alkaa olla Pumpesta aika jees juttu! Otin jossain kohti sivullekin- jonka tuli aika näppärästi mutta loikkasi tietty käteen. Mutta söpö se on :) Pulmu on jotenkin piristynyt ihan sikana ja siinä alkaa olla jo aika villejäkin piirteitä, ihanaa!