Lomailu kainuussa jatkuu, eilen pihakivaa ja sisällä namijuttuja ja paljon ulkoilua! Kokeiltiin umpihankihiihtoa ja Pulmu ei ainakaan hae helpointa reittiä kun loikki umpihangessa kuin pieni saukko :) Suksia koitti ensin vähän "saalistaa", mutta viisas pien jätti ne kun kiellettiin. Muuten "kilttiä sukua" on osoittanut olevansa vain koiranpentu; saldona kymmeniä silputtuja uunipuita, kaksi tuhottua pesusientä ja pari peflettiä. Koiraosasto on saanut viettää sisällä aikaa portin takana pesuhuoneessa ja Pulmu on ollut yöt häkissä, mutta muuten hyvin puuhakkaasti käyttänyt hyväksi huoneesta löytyvät viihdykkeet :) Pappa oli aurannut meille traktorilla oman kentän pihalle ja "pihahömpän" lisäksi treenattiin tänään vähän suunnitelmallisemmin.

*Kiertoa

Tällä reissulla ollaan ajettu sisään saavin kiertoa ulkona, luulisin että ipanalla alkaa olla joku ajatus :) Vaihdoin tähän lelupalkan joku aika sitten ja imee leluun tosi hyvin kun auttaa omalla liikkumisella vielä. Hauskaa :) Tätä ollaan tehty nyt vaan myötäpäivään, täytys varmaan jossain välissä ottaa toinen suunta myös...

*Leikkiä

Kahdella lelulla, erilaisia vaihtoja ja jalkojenvälistä ottoja myös. Välillä vaihtaa, välillä ei :)

*Noutoa

Leikkiä, tarttumista (mun kädestä) ja taistelua kapulalla + muutama nosto. Tässä nyt musta parempi/ rajumpi. Sain hetsillä aikaan yhden "hau", olin niin hämmästynyt etten kerennyt reagoida. Pitäis keretä! Pulmu on ollu treenatessa muuten tosi hiljaa, täytys osata blogata tällaiset pois.

*Jääviä

Seis ja istu avuilla tulee tosi hyvin ja napakasti, maahan vähän hitaammin. Koitin malttaa ottaa nyt myös namiin saakka kun näyttää aika nopeasti alkavan tarjota/ennakoida pys itse.

*Kaukoja

Taitava pien :)

*Sivulletuloja ja seuraamaan lähtöjä

Hyvä päästä katsomaan tätä Satsun kanssa maanantaina...

Loppuun leikittiin kahdella pallolla, hienosti meni! Ihana treenata Pulmun kanssa kun se toisaalta keskittyy niin vakavana ja toisaalta on niin hassu ja hauska ja leikkii hienosti :)