Torstai aamuna poikkesin KooKoon kentälle ennen töihinmenoa.

-Ohjatun suuntia niin, että heitin pallot molemmille sivuille ja lähetin Pulmun hakemaan ensin heitettyä. Kiltisti haki osoitetun pallon oikealta, paluussa vauhtipalkkasin itselläni olevalla pallolla, hivenen vasemmalla oleva pallo haittasi paluussa. Toistolla ei välittänyt enää hämypallosta. Tein myös niin, että jätin Pulmun istumaan, vein pallot, palasin Pn luokse, pyöräytin namilla merkille ja siitä lähetys oikealle. Hienosti meni :) Vähän ehkä juoksee kyyläten pallolle, täytyy kokeilla kapuloilla tms.

-Ruutua; lelulle juoksee banaanilla, läheltä edestä hakee ja tarjoaa paikkaa aika kivasti, kauempaa ei vielä itse oikein tarjoa pyssäystä oikeaan paikkaan. Menee helposti takaa yli ja sitten kun lähtee korjaamaan niin ei oikein pysähdy itse. Jos pyssään niin saan sen sitten palkattua oikeaan paikkaan tai sitten heitän palloa jessillä kun menee oikeaan kohtaa. Ruudun paikkaa tehtiin useammassa setissä, Ripa treenaili välissä ja Pulmun yritys kyllä nousi aika paljon kun joutui välillä odottamaan.

-Suora luoksetulo

-Metsua, lähinnä heittelin ja palkaksi uusi heitto. Lopussa vaihdoin palloon ja huoli sen.

-Noutoja, joissa palkkasin vasta sivulta. Kait mun nyt oikeesti on kehitettävä tätä, eikä vain suihkittava niitä samoja vanhoja..

-Kaukoja- kosketuskepillä ja niin että olin takana/ Pulmun päällä hajareisin välillä.

-Tunnari- ekalla taas lyhyt ilmaisu ja sitten kuopi kapulaa ja jatkoi ilmaisua. Toisella parempi ilmaisu.

Juttelin Satsun kanssa tunnarista illalla, jospa ensi vkolla edettäis jo tässä.