Aamusta treenattiin koulun lentiskentällä, vähän kaikenlaisia voi juttuja. Vilkuili ohikulkijoita, mutta ei mennyt niin jumiin kun viimeksi eikä yrittänyt pöhkiä/ haukkua ketään. Parasta: ihanan pehmeä hiekka stoppeihin, teki tosi hienoja ruudun paikkoja, kapulan nostoja ja merkkiä.

Illalla mentiin KooKoolle ryhmätreeneihin. Sari käskytti ja Pumpe teki pilkotusti voi jutut:

-Seuruuta; Sarin kommentti: oli parempaaa/ rennompaa kuin aikaisemmin, jopa häntä heilui! Hitaan kävelin pikkiriikkisillä askeleilla tehokkaammin askeltaen ja tää tuntui oklta. Heittelin palkaksi nameja.

-Istuminen; reagoi käskyyn (jäi vähän taaemmas ja kuunteli selvästi aika paljon), seuruutin vähän käskyn jälkeen ja käsky ilman apuja. Ok- palkaksi nami

-Luoksetulo; suora- ok, palkaksi lelu

sitten unohdin ruudun välistä..

-Hyppynouto; alku kisamaisesti, Sari käänsi kapulan pitkittäin ja laittoin tyhjän limupullon vielä taka päätyyn. Ennen lähetystä nostin ylös, hetsasin vähän vartalolla ja lähetin. Nostossa pullo lensi (mutta ei mennyt tassuilla, nosti hyvin) ja paluu kivalla ilmeellä. Otin luovutuksen kans ja palkaksi lelu.

-Metalli; pelasi tassuilla ja paluu ravissa. Palkaksi vähän juoksentelua ja kehuja

-Tunnari; annoin metallin liikkurille kun mentiin tunnarin aloituspaikkaan. Sari vei kapulat ja oli muutama muukin yleisöä katsomassa. P lähti ok, meni pienellä banaanilla (väisti sivussaolijoita), ei aloittanut kunnon haistelua- toi väärän. Lähetin uudelleen, sama homma- toi väärän. Kolmannella toi sitten oman ja tästä palkaksi kehut.

-Kauko; ok vaikka oli sivussa seisojia. m-i-s vaidossa istuminen jäi vähän vajaaksi (en korjuuttanut) ja "op" käskyllä korjasi taas sitten tomerana vain istumista paremmaksi (viisas pieni tietää, että pitäis istua ryhdikkäänä). Toisella käskyllä nousi sitten seisomaan. Muut vaihtoi yhdellä käskyllä, tekniikka ei oo nyt priimaa mutta pääasia nyt, että vaihtaisi asennot mun käskyillä. Palkaksi heittelin namia

-Ruutu; kokonainen ja hyvin teki (meni aavistuksen oikealle ruudussa, mutta oli hyvin takana). Taisin palkata perusasennosta lelulla

-Tunnari 2: meni pienellä banaanilla, mutta nyt haisteli ja toi oman. Hyvä kun meni suoraa kapuloille eikä suunnitellut mennä muiden luokse (vähän taisi mulkaista kuitenkin).

Loppuun vielä istumisen käskytystä niin, että ei tehty jäävää vaan eri viiveillä käskyn jälkeen kehuin seuruusta, palkkasin leluun, heitin pallon eteenpäin tai lähdin juoksemaan. Seuraavaksi se sitten varmaan ampaisee juoksuun käskyn kuultuaan :)

Leikkiä ja autoon-----------

Lopussa Pulmu pääsi vielä tekemään bonuskierroksen yhtäaikaa Lupin kanssa; alkuun puolikkaita keppejä molemmilta puolilta, eri kulmista ja mä juoksin vähän eri tavoilla. Hyvin meni :) Sitten kuunneltiin Mariannen käskytystä ja hömpöteltiin samaan aikaan seuruuta, leikittiin ja tehtiin kakejen tekniikkaan. Aika kiva ilme ja asenne, eikä häiriintynyt toisista, jee :) Loppuun vielä yksi tunnari (Sari vei kapulat), mä istuin maassa ja ok meni!