Mulla oli kesäloma to-su :D Pulmulla nousi ihme pahkoja silmien ympärille ja suupieliin viime vkonlopun aikana (polttiaisia oli mökillä paljon) ja to annoin kyytabletin, mutta ei auttanut. Pe käytiin Närhisellä hakemassa sitten vähän piikkiä ja nyt näyttäis pahkat jo häviävän. Epäili jotain yliherkkyysreaktiota ja pientä tulehdusta.

Perjantaina Pulmu pääsi mukaan kun lähdettiin poikien kanssa Tykkimäelle. Pääsi hummailemaan vähän puistoon, alkuun oli aika "kohona" vilinässä ja olis taas halunnut säntäillä kaikkialle, mutta ei auttanut kuin rauhoittua. P oli tosi söpö ja tarjoili sivulletuloja viihdykkeekseen :) Tehtiin vähän vilinässä sitten namilla niitä ja pieniä pätkiä seuruuta.

Juoksun jälkeen neiti on ollut vähän sitä mieltä, että treeneissä namit käy paremmin kuin lelut :/ Miika kuvasi illalla vähän pihapuuhasteluja, lähinnä että näkisin itse seuruuta miltä näyttää. Käännöksi ei todellakaan osaa, mutta kävelin nyt aika pitkää pätkää, että näkisin mitä tapahtuu. Ihanhan se söpösti mukana kipittää. Konsta ja Tuomo leikki taustalla ja ammuskeli uusilla "lutkuilla"; ei tuntunut Pulmua häiritsevän. Kapulaa lennättää aika iloisesti nyt, vaikka muuten mun mielestä pysähtyneelle kapulalle menooon se sivulta vapautus on ihan hyvä juttu (meinas kyllä varastaa...). Mä oon edelleen aika sählä, voi kökkö! Noutojen palautukseen ei tänään taas lelu kelvannut. Jäävissä oon vaan ottanut mukaan kulkemaan (ei mitään seuruuta), hyvin ennakoi jo tapahtumia. Pöllösti näytin tossa kävelevän aika samaa matkaa ennen jääviä, mutta pihassa ulottuvuudet ovat rajalliset. Pulmu tuntui tosi löysältä, mutta ihmeen oklta sen keskittyminen näyttää. Video täällä ja kaukosähellys jäi pois; se täällä

Kalastus on varsin mielenkiintoinen harrastus :D