Viikonloppu oli bookattu Norman synnytykselle, mutta koska mamma antaa oottaa H-hetkeä niin päätimpä sitten ajella Keravalle T-teamin parkkihallitreeneihin. Siellä oli pikkupentujen kokoontumisajot ja mukana Megin ja Hipin pentuja sekä Pulmun Ilo sisko. Olipa kiva nähdä ja kovin oli taitavaa pikkusakkia! Tietenkään mitään järkeähän ei ole ajella räntäsateessa 2,5h suuntaansa 5min treenejä varten ja olla kotona puoli kaksi yöllä :) Hulluus tämä koiraharrastus, mutta tosi hyvä kun lähdin!

Ajoittain on hiipinyt pieni pakokauhu ja stressi omasta tekemisestä, näinkö pilaan pikkukoiran jo ennen kuin homma oikeasti edes kerkeää alkaa. No nyt kun näin tukullisen muita ikätovereita niin totesin, että koiranpentujahan ne kaikki vaan on! Toinen oli taitavampi toisessa lajissa ja toinen jossain muussa, jokaiselle tulee varmasti omat ongelmansa ja ilon hetkensä. Treenit mentiin ikäjärjestyksessä ja Pulmu sai esittää taitonsa loisteliaaksi lopuksi kaikkein viimeisenä. Yhtään ei tarvinnut Pulkkista hävetä, tomerasti ja niin hyvin kuin osaa puuhasteli uppo oudossa parkkihallissa. Kasvattajat eivät oikein lähteneet mukaan minun vikalistaesittelylle, oli tainnut Satsu vähän pohjustaa hommaa? ;) Kovasti kuulemma näytti tekeminen hyvältä ja hitaat kuolleeseen leluun menot yms. korjaantunevat kehityksen myötä. Toisilla tulee hitaammin, toisilla on aikaisemmin. Oili ja Pete olivat seuraamassa myös treenejä ja kehuivat Pulmua kovin söpöksi ja eteväksi. Kutsuin itseni Hollolaan vielä yökahville ja eihän sitä meinannut malttaa matkaa jatkaa kun olisi vain koirajuttuja spekuloinut :) Kiitokset kasvattajille mukavista treeneistä ja Oilille ja Petelle tarjoiluista!

Pulmu treenasi omalla vuorollaa perussettiä:

Leikkiä, luoksetulo (tähän vois kokeilla nyt rajumpaa hetsausta, mitä kestää hiljaa), nouto (nostot+vauhti, paraneman pän), seuruuta (tää tuntuu kivalta), stoppeja namilla (pätevä :)) ja loppuun pallolla leikkiä (hyvin vaihtoi namien jälkeen)

Pulmun video ja muitakin pentuvideoita (myös Ilo sisko) täällä

Ja sattumoisin Teema veljen ja Rai "Raikuli" siskon treenit samalta päivältä. Taitavia ipanoita!

ps. Pulmu oli kyllä TOSI ruipelo koipeliini muihin söpöihin ja pyöreisiin pentuihin verrattuna :D

------------------------------------------

Sunnutaina vietettiin vapaapäivää; käytiin kunnon lenkillä ja vähän vain hassuteltiin sisällä. Kaivoin alustan esiin pitkästä aikaa ja se oli Pulmun mielestä sika kiva! Kuollutta lelua koitin myös esitellä, mutta alustalle meni kyllä paljon paremmin. Hiivittiin poispäin ja vapautin usuttamalla, meni tosi söpösti ja käännähti alustalle kuin Wemma-pappa konsanaan :) Aloitettiin myös "siinä"- käskyn sisäänajo ja namiteltiin sivulletuloja, kaukoja ja kapulan nostoja. Myös metallia kokeilin, alkoi poimia ihan kivasti, mutta tässä tuli vähän turhauma öninää ens alkuun.

Ryhmäpotretti T-treeneistä penneliosastosta

Pulmu ja siskonsa Ilo