Osuipa sopiva päivä lämpimän hallin vuokraamiseen; Mikkelissä -27c ja Tiian kanssa oli sovittu Varkauden treenit. Tehtiin molemmat kaksi kierrosta, Miu aloitti:

- LT jännitettä, aika kivasti teki vaikka Tiia seisoi sivussa
- Metallin nostoja, taisi nostaa enimmäkseen hyvin, mun pitäis vaan olla ihan tositosi hyvä ajoituksessa ja selkeä jos meinaan sanoa jotain räjäyttelyistä.
- Metsku tasamaa "sivusivusivu"; ei nostanut laukkaa pelkällä huutelulla vaikka kuinka yritin. Karkuunjuoksuilla ok, kapulannostot kaukana taas epäsiistejä (ja kun kapulaa heittää niin menee vaan pahemmaksi).
- Seuruuta käskyillä, kehuin ja palkkailin
- Tunnari; ensin olin itse matkalla. Lähti ja kipitti mun sivulle sen näköisenä että kapuloille en haluis kyllä mennä. Puhuttelin vähän ja käskin jatkaa matkaa, meni vähän luikkien mutta kapuloilla oli tarkka. Tehtiin useampi toisto ja ongelma nyt se, että ei lähde sivulta. Palattiin siis vanhoihin päivityksiin. Kerran taisin joutua pysäyttämään kun yritti tuoda väärää. Saatiin kuitenkin onnistumaankin koko setti ja sitten tauolle.

-------------

- Ohjattu; Tiia vei pallon merkin taakse ja sitten kapulat. Lähetin jossain kohden merkille kun Tiia käveli taustalla. Hyvin! Sitten suunnat; oltiin lähellä merkkiä. Söpösti lähti itse tarjoamaan merkille kääntymistä kun Tiia oli laskenut viimeisen kapulan. Vasen hyvin, oikealla oli putki ja sinnehän se humahti. Tää oli sitten seuraus siitä putkisuuntaleikistä :) Löytyi se kapulakin viimein.
- Lisää tunnaria; nihkusti lähtee sivulta, mutta haistelu toimii nyt ja vaikka on varovainen niin tuo kapulan sivulle saakka ilman apuja. Kehusta ilahtuu ihan hysteerisesti ja palkasta on ihan innoissaan. Kovasti se yrittää.
- Ruudun paikka hetsaten; ihan superisti löyty paikka! Sitten merkiltä (ensin olin palkannut pelkän merkin) ja hienosti etsi paikan siitäkin! Loppu erikseen ja vauhtipalkkasin kun lähti ruudusta.

Loppuun vähän vielä aksahömppää; keppejä, kontakteja ja keinun kopsuttelua. Olipa kivaa, kiitos Tiia!