8.8 ORn nurmella porukalla:

*Paikallaolot; nää alkaa mennä jo rennommin! Hyvä P Istumisen ja makuun välissä ajattelin kokeilla aktiivista palkkaamista (temppuja ja puunkierto, ei palloa), noooh Pulmu vähän kilahti tästä ja haukkui ihan hulluna. Kävi aika kiepeillä, odottiko niin kovasti palloa vai onko paikallaolot vielä niin stressaava juttu et menee vapautuksessa sit vähän kilahdukseksi?

*Liikkeiden alkujen käskytyksiä ja vähän seuruuta; vaikeaa..

*Tunnari; kokonaisena kyykyssä, aika ok muuten paitsi ravissa menee ja Eeva huom. että pureskeli vähän kapulaa.

*Ruutua: Eeva juoksi näyttämään, Pulmu luuli että vein sinne jotain ja etsi ihan hulluna.. Paikka läheltä onnistuu, mut vauhdista huitasee yli, positiivista että ei kuitenkaan heti yritä juosta vain takaisin vaan korjaa paikkaa paremmaksi.

---------

Pe 10.8 Urpolassa yksin aamupäivällä:

*Seuruuta; käännöksiä ja askeleita palkkaillen eri paikoista (lelu nyt siinä vasemmassa taskussa). Tuntui kivalta!

*Ruutu; bongaus ja lähtö sivulta, paikanhakuja läheltä eri puolilta ruutua (aika kivasti). Vauhtileikkiä kierron kanssa, hujauttaa takaa yli mutta korjaa sitten paikkaa eikä yritä juosta takaisin mun luo. Muista treenata myös loppua!

*Kaukoja; ekaa vaihtoa n. 7m+ pientä sarjaa. Muista antaa kyllin selkeä käsky seisomisiin, jää juuten "nykimään" vaan kurrea eikä pomppaa seisomaan saakka.

*Noudot; metalli+puu, sain huomauttaa muutaman kerran metskun räjäyttelystä, puu (hyppy) hyvin. Sivulta lähtöjä myös.

*Jäävät leikkien; istuminen hukassa

*Stoppeja kierrosta; mä olin taas huono ja me molemmat kytättiin toisiamme.

*Tunnari, mä istuin; 1. Nosteli (!) ja puri ihan pirusti ------- väliin jotain muuta. 2. yritys parempi.

Loppuun keksin kokeilla temppurataa (ruutu, hyppy, kapulat), ihan vaan helppoa mutta P meni ihan pökikseen kun homma alkoi jotenkin ihan uudella tavalla (mä istuin maassa ja sanoin vaan "ruutu", kapulat oli kasassa toistensa päällä yms) ja rupesi sitten joutessaa pöhkimään kaikkea kaukana olevaa :( Tais kyllä olla jo aika väsynytkin. Saatiin jotain sitten tuusattua ja pöhkiminen loppumaan ja leikkien autoon.

---------------------

La 11.8 yksin ORlla aamusta:

*Ruutu; bongaus kaukaa, paikkaa läheltä, kieroleikillä ja loppua itse käskyttäen (mokas ekalla "käsky", sit ei enää langennut ja tuli hyvin seuraamaan)

*Tunnari; kyykyssä. Ekalla toi oman viereisen, mutta oli rento ja pätevällä ilmeellä, otin kapulan (en sanonut mitään) ja lähetin uudelleen, meni tomerana uudestaan haistelemaan ja toi oman. Palkkaus omalla. On nyt tässä rennomman oloinen ja tyyrää itseään tosi pätevällä ilmeellä sivulle "Oliks äiskä tää meidän, leikitäänkö?" Toisella yrittämällä toi oman hyvin. Ravissa edelleen, mutta ehken se vauhti joskus..

*Istumista leikkien

*Luoksetulo; suora, stopit, maahan

*Noutoa sivulta lähtien, metskua räjäyttelee edelleen...

----------------

Su 12.8 porukalla ORlla:

*Paikallaolot; hyvin! P näytti jo aikasta rennolta! Maahan menee vielä aika kyttyrään alussa, täytyy skarpata tätä seuraavaksi.

*Seuruuta: ensin ilman mitään, sitten liikkuri käveli mukana, sitten liikkuri kertoi juttuja (ihan diipadaapaa) ja lopussa liikkuri käskytti. Aina vaan vaikeampaa ja iiiiso ero siihen miltä seuruu tuntuu yksin. Eeva videoi ja näytti ehken vähemmän p..skalta kuin tuntui. Sitten käveltiin ja mietittiin käännöksiä ja pikkukoira sai seurata läkähdykseen saakka.

*Ruutua: Eeva näytti ekaksi paikkaa (kävi hyppimässä ruudussa) ja meni taas ihan haisteluksi ja etsimiseksi. Sitten muita variaatioita. Läheltä paikka löytyy hyvin, mutta vauhdista mä olin taas ihan syvältä kriteerieni kanssa. Voi Pulmu raukkaa kun saa kärsiä köpöstä ohjaajasta.

*Tunnari; kokonaisena ja mä kyykyssä, Eeva vei kapulat. Perussetti, osui omalle suoraa (teki pienen lenkin kapuloiden takana), otti ja toi sen. Söpö kun tyyrää itseään sivulle kun mä istun.

----------

*Kaukoja
*Ruudun loppu, Eeva käskytti, hyvin!
*Tasamaanouto ohjatulla, hyppyä puulla ja metallilla (lähdöt sivulta vähän hetsaten). Nyt kapulan otot voimakkaita ja hyviä! Hypyllä meni ekaksi ohi (vino heitto), uusinnoilla hyvin. Muistin ilakoida kapulasta ja sen pidosta ennen luovutusta (P sai liikkua kapula suussa). Muista alkaa harjoitella myös vinoja hyppyjä!

Sunnuntain tuusailuja täällä , pikkukoira oli jo aika läkähtynyt runsaan seuraamisharjoittelun jälkeen...