Vein aamulla Konstaa eskariin ja treenasin koulun kentällä ennen ja kävin välillä lenkillä + tein toisen setin. Ekassa setissä oli vielä hämärää+ paljon ohikulkijoita, pienen koiran keskittyminen ei olisi millään riittänyt treeniin. Ensin juoksi kentälle innoissaan selvästi tietäen että mennään treenaamaan (juoksi isoa ympyrää mun ympärillä) ja tuli pari pöhpöh kun autojen ovet paukkui parkkiksella ja ohi kulki porukkaa. Aloitin leikillä ja välillä leikki hyvin ja välillä taas irrotti lelusta ja keskeytteli tekemistä kun piti töllistellä ohikulkijoita. Positiivista oli, että ei mennyt nyt pökki kyttyrään, mutta selvästi oli vaikea keskittyä ja saattoi mm. lelun saatuaan jäädä onnellinen hölmö ilme naamallaan töllistelemään että ketä menee.

-Keskityttiin etupäässä leikkiin (sain kuitenkin aina leikkimään kesksytyksistäkin kun vähän härkin+ välillä leikki hetkiä ihan hyvinkin).

-Tein pieniä pätkiä seuruuta; tässä kerran tukistin kun jäi vain tuijottamaan kulkijoita ja kipitteli mukana ihan ilman kontaktia.

-Noutoja (heitto+leikki+nouto ja osa sivulle ja osa vauhtipalkalla). Jonkun törmäsi kapulaan, pistin tämän liukkauden piikkiin, mutta olikohan vähän törkeäkin.. Palautus myös ylipitkällä matkalla; jätis istumaan kapula suussa ja siitä kutsu+ sivulle saakka.

-Avo kaukoja pakkileikillä

-jäävät

-Luoksetulo ylipitkällä matkalla sivulle saakka (namikäsi auttoi lopun) ja sitten vauhtipalkaten (kiihdytti hyvin jessillä).

---------------

Lenkin jälkeen tehtiin toinen pikkusetti leikkiä ja seuruuta, nyt ei ollut mitään ongelmaa kun ei ohikulkijoita ja oli valoisaa. Teki tosi kivasti.

------------

Kotona sisällä kapulan vaihtoja leluun ja kapulan sivulletuonteja.