Pulmulla on tärkeä virka Mustissa ja Mirrissä: apulaistoimitujohtaja Pulmu Karhu on söpö_nassukka_pumpuliturkki_paijattava :) Ei jää nimittäin yksikään asiakas sanattomaksi ja rapusutuskyvyttömäksi tämän nappisilmän tavatessaan. Pulmu ottaakin kaiken irti virastaan ja on tosi tyytyväinen saamastaan huomiosta. Nyt kaikkien mielestä on yli söpöä kuin pikku karvapallo tulee pomppimaan jalkoihin, mutta saas nähdä miten käy kun siitä tulee pitkäkinttuinen teini.

Aamulla käytiin taas kirkkopuistossa eväidenhaku reissulla vähän autoja hämmästelemässä ja leikimässä ja löytyihän sieltä pari mummoakin, jotka halusivat Pulmua paijata. Lentävät lehdet ja niiden jahtaaminen on pikkuneidin mielestä aivan ykkösleikki ja muutenkin leikkimisessä Pulmusta tuntuu tällä hetkellä jahtaaminen olevan selvästi taistelua kivempi juttu. Sisällä ollaan pelattu palloilla jonkin verran ja aika kivasti kiikuttaa palloa takaisinkin. Kaupalla leikittiin illalla raadoilla ja hienosti leikki, namiteltiin myös vähän sivulla ja kaukoja. Emmi avusti yhden luoksetulon.

Kotona pitää melkoista meininkiä sisällä ja aika usein täytyy kertoa milloin on aika mennä nukkumaan. On alkanut röyhkeämmäksi isoja koiria kohtaan ja pomppii surutta niiden niskassa aina kun mahdollista. Saavatkin olla aika paljon erillään. Kokeiltiin illalla ulkoilla porukassa hihnassa, ajattelin että Risty ja Varma voisivat toimia malleina autoja kohdatessa. No eihän siitä mitään meinannut tulla kun Pulmu pomppi Ristyn niskassa koko lenkin, ei malttanut edes tarpeillaan käydä. Kun vein isot koirat sisälle, säntäsi heti takametsään tarpeilleen. Viimeyö meni hyvin; P nukkui 24-06. Aika tarkka tassukello neidillä on kun on nyt jo oppinut, että mun herätyskello soi työaamuina klo 6 :)