Satsun kanssa houkuteltiin Eikka meille kaveriksi liikkuroimaan ja mentiin aamusta treenaamaan Pieksämäen hallille (pihalle). Tarkoituksena oli harjoitella kisamaisempia settejä ja vierasta liikkuria. Tehtiin kahdessa setissä ja Pulmu aloitti. Autosta ottaessa tuntui kivalta, enkä pelannut kovin kauheasti ennen kuin mentiin kehään:

*Seuruu: tuntui ihan kauheelta, P oli tosi kiinni Eikassa vaikka käskytti "kiltisti" ja kaukaa. Kupli, edisti ja korvat oli ihan liiskana pitkin päätä. Askeleissa pomppi. Ei hyvä ei. Loppuun kait vähän järjellisempi pätkä, kisakehu ja narppa.

*Istuminen: seuruu edelleen sellaista pökkyröintiä, edisti. Istumiseen yritin antaa jalka-apua ja kaiketi annoin vähän liian painokkaan käskyn-> pamahti maahan. Käskin nousta istumaan ja jatkoin liikkeen loppuun. Kisakehu. Plääh tää ongelma näyttää tulevan nyt esiin vaan tällaisissa "mulla_on_tosi_hankalaa" mielentiloissa enkä oikein saa sitä treeneissä esille.

*Luoksetulo-suora. Jätössä meni sitkeästi maahan, kutsusta lähti ja juoksi aika matalana/ odottavana. Olis varmaan kaartanut banaanilla Eikasta poispäin, mutta seinä oli vastassa. Sivulle tullessa annoin uuden käskyn ja nostin vähän polvea ettei törmännyt jalkaan. Kisakehu ja narppa sen jälkeen viiveellä.

*Ruutu: Satsu juoksi näyttämään paikkaa ja mä höpötin valmisteluja ja pidin vähän "riveleistä kiinni". Hyvin bongas ruudun, meni sinne suoraa, takaa yli seissillä. Uusi ruutu ja seis niin korjasi hyvään paikkaan. Maahan ok. Kehuin kävelyssä. Seuraamaan lähti kait ok, tuli väärälle puolelle ja etukautta seuraamaan (väisti Eikkaa?). Oli tarkoitus auttaa vähän kun kuulen Pn lähestyvän, mutta enhän mä mitään kuullut kun juoksee niin hiljaa... Kisakehu ja narppa kun mentiin tauolle.

------------Piuppa teki ja seuruutin Pulmua sivussa kun Eikka käskytti Piupan seuruuta ja Ztaa (Matti tuli katsomaan)- nyt seurasi hyvin ja ei ahdistanut yhtään. Sai pötkötellä kehän reunalla katsomassa Piupan setin.

*Hyppynouto; tässäkin oli jotenkin varovainen, mutta selvitti. Paluuseen tuli ravilla. Kisakehu ja nami

*Metalli; meni matalana, vähän taisi "osua" tassuilla kapulaan, paluu ravissa ja sivulle asetteli. Kisakehu ja nami

*Tunnari; käännyin vain puolittain. Eikka jäi kapuloiden lähelle ja Pulmu ei meinannut millään lähteä perusasennosta. Kolmannelle käskylle nykäisin vähän jalalla ja lähti hipsuttelemaan kapuloille. Taisi osua sinne kuitenkin aika suoraa, haisteli tarkkaan, löysi oman ja palutti sen tosi varovaisesti. Palkaksi isot kehut ja leikkiä tunnarilla.

*Kauko; jäin n. 2m päähän. Eka istuminen sitkeä ja vajaa, korjuutin ja nousi ylös saakka. Siitä seisomaan ainakin 3 käskyä, maahan ok (tekniikka ei kyllä ollut hyvä). M-S tais tarvita pari käskyä, siitä istumaan ja maahan ok. Joopa joo, pitkä on matka ennen kuin valmistuu. Kisakehu ja narppaleikki kehän jälkeen.

On tää meidän kisamaisuus vielä melkoisen valovuoden päässä valmiista. Vaikka mä mielestäni olin ihan rauhallinen ja en ärsyyntynyt kehässä niin silti P oli ihan jäässä. Nyt jälkikäteen vaan ärsytti kun pitää olla tällaista jähmöilyä välillä :( Mutta jos nyt jotain positiivista haetaan niin:
a.) Mä en enää ala esittelemään ongelmia "Kato nyt millainen se nytkin on.."
b.) Pulmu päätti sitten kaikista jähmöilyistä huolimatta tehdä kaikki jutut, jopa sen tunnarin
c.) Mua ei oikeesti ahdistanut kehässä sen käytös vaan olin edes itse reipas
d.) P vastaa kehuun ja kykenee leikkimään-> ehkä tää tästä vielä jokupäivä.

Lopuksi tehtiin sitten korjaussarja; P väisti vähän Satsuakin kun tehtiin liikkeiden alkujen käskytyksiä ja palkkauksia ja jääviä. Mutta fiksuna tyttönä hokas kyllä nopsaa että "aa tää on nyt tää juttu, huiskitaan pallolla ja kaikki ok." Ruudussa meinas tulla epäusko taas paikan löytymiseen ja Satsun piti vähän näyttää (=tehdä kaksi onnistunutta toistoa Pumpen kanssa) ja sitten taas osattiin molemmat.