Eilen puuhasteltiin kotona jotain pientä; pihassa vähän seuruuta ja sisällä kapulan nostoja (tuli tosi näpäärästi sivulle!) ja kaukoja joissa teki elämänsä nopeimmat m-i! Autoin kyllä kovasti, mutta jee: se oppii!! :)

Tänään ajeltiin suoraa Pieksämäeltä porukkatreeneihin KooKoolle. Meidän ryhmästä paikalle tuli vain Sanna ja Tiia. Treenasivat alkuun ja autoin pikku Miun treeneissä, oli tosi reipas ja söpö! Pulmu treenasi kaksi settiä ja Risty teki pikkuhömpän välissä.

-Vein Pulmun autosta nurmelle muka pissille ja järkkäilin taskuissa olevia tavaroita. Pikkukoira pomppi pätevänä mun ympärillä ja tarjoili sivulletuloa ja seuruuta :) Mentiin kentälle ja aloitin pikkusetillä leikkiä kahdella narpalla. Sitten pikku ketjutus. Tiia piti kiinni ja tehtiin luoksetulo: juoksin jätön ja kääntyessä kisamainen, kutsuin ja otin sivulle saakka. Tuli ok vauhdilla ja ilmeellä, sivulle pieni ranneapu ja teki takana pienen lenkin ja pa vähän väljä. Tästä super kehut, vähän oli hämmästyneen näköinen kun ei tullutkaan palkkaa ja maassa sattui olemaan just joku mielenkiintoinen haju johon jäi sitten huuhaamaan. Jatkoin hihkumista ja sain Pn vähän ilakoimaan mukaan. Tätä harjoiteltava nyt!

-Sitten siirryttiin hypylle, jossa tein alun käskytettynä kisamaisena. Tämä ok, ei reagoinut Tiian käskyyn ja sain kestämään sivulla ilman palkkoja niin ettei karannut hypylle valmisteluissa :) Hyppäsi hyvin ja palkkasin stopista vinkupallolla. Seuraavaksi ajattelin tehdä kokonaisen hypyn käskytettynä: alku hyvin, stopin jälkeen kun tuli viive ja olin hiljaa niin Pulmu päätti tarjota maahanmenoa. Kun yritin nostaa ylös niin teki näppärän setin kaukoja hienoine peruutuksineen. Varsin luova ja yritteliäs tyyppi :D Otettiin uusiksi, alku taas hyvä, seissistä kehuin vahvisteeksi ja nyt onnistui loppu hyvin. Nami+pallo. Joo eli viiveitä ja ketjuja pitäis jotenkin esitellä myös :)

-Seuruuta lelu kainalossa, niin että Tiia kulki lähellä (ei käskyjä), palkkailin eri mittaisia pätkiä. Kaiketi ihan ok, yritti kyllä välillä vilkuilla Tiiaa mutta "sivu" käskyllä tsemppas taas. Palkkasin jonkun korjauksenkin.

-Jääviä: seissiä pallolla ja maahan namilla. Pysymisiä seisomassa myös mm. heittelin palloa ja vapautus jessillä. Jonkun palkkasin sivultakin. Näissä on tosi tomera; seisoo jämäkästi ja lähtee leluun terävästi.

-Maahanmenoja sivulta

-Noutoa: jätetyn kapulan noutoa, raahasin lelulla kauemmas. Osan nostoista räjäytii, mutta jonkun poimi siististikkin. Vauhti molempiin suuntiin kiva, mutta kapulaa ei olis vaihtanut taas leluun ja sain hihkua ja juoksennella aika pätkät taas ennen vaihtoa. Metallin kanssa tehtiin kerran vinkupallolla ja nyt kiihdytti+ vaihtoi tähän tosi hyvin. Jatketaan harjoituksia...

- Muutama sivulletulo tule käskyllä ja luoksetulo peräänlähtönä ja leikittiin autolle

--------------------

-Sivulletuloja ja askeleita, palkaksi nami+leikki kun piti näyttää Tiialle et vaihtaa namista leluun huonosti. Mutta vaihtoikin hyvin ja leikki kivasti :D

-Kaukoja: teki supereita m-i! Vaikka oon siis ihan törkylähellä ja autan kamalasti, mutta pystyy hypähtämään sieltä ylös hiissaamatta!

Loppuun pelattiin vähän pallolla. Kiitos Tiia avusta!