Aamupäivällä hallilla. Ristykin sai alkuun tehdä jotain; oli tosi tomera, mutta ääntä tuli ja kapulalle piti pelleillä. Mutta pelleilköön, ei jaksa vääntää :) Löysi ruutuun, teki liik istumisen, seurasi kivasti. Pulmu yritti kiljua autossa samaan aikaan...

Pari muutakin oli tullut treenaamaan ja tehtiin hallissa yhtäaikaa Demin ja Toscan kanssa. Ja sehän Pulmulle on vaikeaa kun toisten käskyjä tulee ja pitäisi mennä muiden seassa. Mari käskytti aika napakalla äänellä ja Tosca vähän haukkui ja koitti kimpoilla Pulmun luokse (ei tullut iholle saakka) ja P:tä huimasi mutta hyvä treeni- selvittiin ilman sattumuksia ja loppujen lopuksi P aina päätti tehdä hommia mun kanssa ja yritti olla kovasti kuuntelematta muita. Tehtiin sitten oikeastaan vähän kaikkea, tavoitteena keskittyä mun kanssa tekemiseen ja leikkiä+ tehdä sivussa ihan tokotemppujakin. Juoksutehtävät selvästi toimii palkkana ja rentouttaa tällä hetkellä. Alussa tehtiin seuraamista, otin hihnassa kun arvasin että voi jossain kohti pysähtyä kun ei halua kävellä muita päin ja näin tekikin. Pienellä nyppäyksellä ja uudella käskyllä kykeni kuitenin kipittämään ihan sieltä mistä minäkin. Jossain kohti tässä oli vaikeuksia leikkiä, söi kuitenkin namia. Mutta kun tehtiin ruudun eri variaatioita niin ilme muuttui taas tomeran päteväksi ja kykeni hyvin ottamaan palloakin.

Tehtiin porukassa paikallaolokin, vein Pulmun hallin toiseen päähän ja Tosca karkasi jätössä haukkumaan/ haastamaan Pulmua juoksemaan (arvelin että jotain voi sattua, enkä ollut itse vielä lähtenyt Pn luota). Husoin Toscan pois ja tilanne meni siinä mielessä hyvin, että mä hoidin tilanteen Pulmun silmissä ja mitään pahaa ei sattunut. Tämän jälkeen paikallaolo ok (oli kyllä aika lähellä vahtimassa jos joku olis yrittänyt lähteä Pn luokse). Kehuin välillä ja lopussa hyvin pa ja heittelin nameja palkaksi.