Pulmu veti tänään sitten mega pökkyrät hallilla. Oltiin Tiian kanssa vetämässä kisatreenejä alemmille ryhmille ja Pumpe pääsi mukaan alo ryhmän paikallaoloon. Koska oli sateista ja mustaa, oltiin hallissa. Otin Pn autosta ja käytin nurtsin reulalla pissillä + koitin vähän leikittää patukalla pimeessä. Lähti leikkiin vähän nihkeästi, mutta kuitenkin jotenkin. Otin "tässä" käskyllä mukaan ja mentiin halliin, Tiia teki ovella kehätarkastuksen. Tässä Pulmu yritti vähän istua ja oli korvat luimussa mutta antoi Tiian kopeloida itsensä (pidin kaulasta kiinni). Vein kehään siis ilman hihnaa ja tuli kivasti mukana.

Sivulle ottaessa tuntui rennolta ja istui tomerana+ piti kontaktia hyvin. Tiia teki luoksepäästävyyden, muistutin istumisesta uudella käskyllä kun tuli kohdalle ja P istui ok (vähän pää alemmas ja korvat luimuun) ja kun Tiia lähti pois niin nosti kontaktin heti ilmeellä "jes mä selvisin!". Vapautin ja palkkasin kehulla+ namilla. Sitten otin muutaman kerran sivulle+ vapautin ja palkkasin. Tässä rupesi vähän pälyilemään vieressä olevia koiria ja tarjosi sivulletuloa mun taakse + istui ihan lonkalla mun jalkaa vasten. Korjuutin asennon ja tästä käskyllä maahan (meni hyvin), mutta tässä kohti oli musta jo jotenkin pökkyrässä eikä esim. huolinut namia kun tarjosin sitä. Jätin ja jäi tosi ankean näköisenä korvat luimussa makaamaan ja painoi pään alas jota ei musta oo koskaan tehnyt ja käänsi päätä poispäin vieressä olevasta leonbergistä. Kehuin kun makasi ok ja menin jossain kohti silittämään, ei huolinut namia. Vapautin ja ajattelin, että korjaisin makuuasentoa (oli jotenkin ihan kippurassa ja vinossakin) ja Pulmu lähti kaartelemaan ihan sen näköisenä, että häipyy paikalta. Tuli kuitenkin takaisin ja uudelleen maahan, nyt makasi vähän paremmassa asennossa ja piti päätä ylhäällä niin että pääsin kehumaan (olin tosi lähellä lopun ajan), mutta laski taas maahan ennen loppua. Paluu ok ja nousi pa vaikka oli pää maassa. Vapautuksesta otti kehun ok, ei huolinut palkkoja ja lähti kaartelemaan taas mun ympärillä sen näköisenä että tekin mieli häipyä. Mikähän ahdistus tähän paikallaoloon on iskenyt? Vai pälyilikö toisia koiria sen sunnuntai episodin takia?

Po:n jälkeen eka koira alkoi suorittaa liikkeitään ja halliin jäi muutamia ihmisiä. Menin reunalle ja koitin ensin leikittää Pulmua- ei leikkinyt. Koitti karata mielistelemään hallissa olevia ihmisiä, kutsuin pois. Laitoin Pulmun hihnaan ja tein reunassa seuraamista, josta yritti välillä häipyä paikalta ja pälyili. Jos huuhas ihan omiaan tai hävis seuraamispaikasta siirsin hihnalla ja pannasta kiinniottaen takaisin sivulle ja uusi "seuraa". Sain jonkunmoisia pätkiä aikaiseksi ja vein autoon huilimaan.

Lopuksi pyysin ryhmäläisiä jäämään halliin ja n. 6 ihmistä ja 2 koiraa seisoi hallissa siellä täällä ihan paikoillaan ja hiljaa. Otin Pulmun autosta, tein hallissa normaalit alkulöpinät ja aloitettiin seuraaminen (hihnassa). Tiian mukaan seurasi "PK intensiivisesti"; painoi jalkaan, hiissas perse melkein maassa, korvat ihan luimussa ja häntä alhaalla. Pää oli kietoutuneena mun kinttuun ja piti kontaktia + työskenteli mutta pälyili silmämunillaan ihmisiä ihan kuulemma sen näköisenä kun olisi niitä pelännyt. MIksi??? Muutamia kertoja jouduin ottamaan pannasta kiinni ja korjaamaan takaisin sivulle kun selvästi ei meinannut kävellä jotain ihmistä kohden tai yritti häipyä paikalta. Lopun viimein seurasi pitkiä pätkiä, jos ei näitä kaikkia painamisia ja jalkaan kietoutumisia laketa niin päätti kuitenkin tehdä töitä ja ahdistuksessaan tiivistää vaan enemmän mun viereen. Palkkailin väleissä vapauttamalla ja kehulla (ei huolinut namia eikä lelua), joista ilahtui tosi paljon. Tehtiin jossain kohti myös hyppyä, joka tuntui toimivan palkkana myös (vaikka tästäkään ei ottanut palloa), pystyi hyvin kiihdyttämään hypylle hallin toiseen päähän vaikka ihmisiä oli matkalla. Vein Pn autoon (johon oli kyllä kovin mielellään menossa).

Kun porukkaa lähti pois, otin Pulmun vielä kolmanteen settiin halliin yhtäaikaa Miun kanssa. Hallissa yksi avustaja, Tiia ja Miu ja Pulmulla ei ollut mitään ongelmaa. Tehtiin hyppyä ja kiertoa+ muutama luoksetulo ja leikittiin vinkupalloilla- nyt pystyi hyvin leikkimään. Voihan teini!