-32c ja ei paljoa huvita ulkona/ kylmissä paikoissa koittaa puuhastella. Onneksi on vaihtoehto :) Karkasin töistä iltapäivällä siivoamaan ja viemään tavaroita Areenalle, Pulmu sai samalla vetää oma treenisetin:

*Sivulletuloja; meni ihan oudoksi kun otin hallin etuosaan ja aloin namittelemaan sivulletuloja. Luikki häntä alhaalla pitkin nurkkia ja sitten vasta tajusin, että pelkäsi oviaukossa olevaa imuria, jolla olin just imuroinut hallia. No ompas siitä kapistuksesta tullut kauhea! Aikani sain houkutella ja syötellä namia ja viimein uskoi, ettei imuri hyökkää pikkukoiran kimppuun ja pystyi alkamaan hommiin.

*Leikkiä kahdella skinneezillä, vähän jotenkin lörppöä tää leikki nyt (hampaat?), Vaihdettiin palloihin ja ne paremmat.

*Hyppyä- hyvin hyppelee mennen tullen

*Ruutua alustalle; hassu :)

*Noudot; vauhdit sorvatulla ja metallilla ja nostoja (nyt ei olis vaihtanut taas leluun ja kun palkkasin nostoista namilla niin ei heti huolinut lelua ja olis vaan halunnut kapulan uudelleen. No positiivista että nostelee niitä nyt tosi uutterasti ja hyvin keskeltä)

*Luoksetulo peräänlähtönä "siinä"-käskystä

*Vähän maahanmenoja, kaukoja ja seuruun alkuja. Söpö kun nyt sivulletulo alkaa olla niin pop, että tarjoaa sitä vaikka missä tilanteessa usein kun seison "kisanomaisena". Oon hävittänyt namia kädestä ja myös tyhjään käteen tarjoaa nyt suht ok. Askeleita sivuun ja uusi "sivu", hyvin hakee paikkaa.

*Loppuun pallopeliä

Halliin tulivat Jemppu ja sakemanni pentu kesken treenin, ei haitannut Pulmua ja hyvin keskittyi omaan tekemiseen vaikka toinen puuhasteli toisessa päässä hallia. Muutamia pätkiä "siinä", häiriönä halliin tulevia koiria ja Jemppu kulki ohi tosi läheltä: hyvin pysyi! Jotenkin on vähän vaivautuneen näköinen (ei rento) maatessaan, mutta ei kyllä koita karata mihinkään ennen lupaa. Kotona istumista oon vaikeuttanut, että välillä saattaa "vahingossa putoilla" maahan esim. nappuloita tai potkaista lelua ohi kävellessä, kerran meni halpaan, nyt istuu tosi jämönä.